Nationala

Un ministru PSD, „infiltrat” între Gică Hagi și Răzvan Burleanu la România - Belgia » Imaginea surprinsă la „oficiala” stadionului din Koln

+40 Foto
Gică Hagi a urmărit meciul dintre România și Belgia alături de Răzvan Burleanu, președintele FRF, și de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 22 iunie 2024

Gică Hagi a urmărit meciul dintre România și Belgia alături de Răzvan Burleanu, președintele FRF, și de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Peste 20.000 de spectatori români sunt prezenți pe arena din Koln la meciul dintre România și Belgia, transformat într-un derby de calificare în grupa E de la Campionatul European.

FOTO. Cine a stat lângă Gică Hagi la duelul dintre România și Belgia

+19 Foto
Gică Hagi, pe rândul de sus, alături de Grindeanu, Burleanu și Marchetti (de la stânga la dreapta, pe rândul de jos)

Printre susținătorii „tricolorilor” antrenați de Edi Iordănescu se numără și Gică Hagi. „Regele” a prins loc la tribuna oficială.

L-a avut alături pe Philipp Lahm, fundașul legendar al naționalei Germaniei. Pe rândul din față se aflau Răzvan Burleanu, președintele FRF, și pesedistul Sorin Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor.

În preajmă era și Giorgio Marchetti, înaltul oficial al UEFA.

Gică Hagi nu s-a bucurat prea mult de spectacolul de la Koln. Youri Tielemans a deschis scorul încă din minutul 2, dintr-o pasă primită de la Romelu Lukaku. A fost cel mai rapid gol marcat vreodată de belgieni la un turneu final continental.

România, în calculele calificării

Indiferent de rezultatul înregistrat în fața Belgiei, naționala „tricoloră” rămâne în cărțile calificării în optimile de finală de la Euro 2024.

România a învins-o clar pe Ucraina în primul meci, scor 3-0. Golaverajul îi permite lui Edi Iordănescu să viseze la accederea în faza următoare și de pe locul 3 în grupa E.

VIDEO. „Deșteaptă-te, române!”, intonat cu emoție înaintea de România - Belgia

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.