Nationala

Cel mai bun „tricolor”, discurs surprinzător după eșecul cu Belgia: „Au avut două ocazii și au dat două goluri”

+39 Foto
Florin Niță, în Belgia - România 2-0, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  Saturday, 22 June 2024

Belgia - România 2-0. Florin Niță (36 de ani), portarul echipei naționale, a oferit prima reacție după primul eșec de la Euro 2024. Deși a avut câteva intervenții fabuloase, acesta a fost învins de două ori, de Tielemans și De Bruyne.

Niță a făcut un meci foarte bun cu Belgia, cu parade peste parade, însă nu a fost suficient. Totuși, portarul crede că naționala s-a ridicat la nivelul adversarei și doar rezultatul a fost dezamăgitor.

Florin Niță, imediat după Belgia - România 2-0: „Ne-am luptat de la egal la egal”

„Din păcate, am pierdut în această seară, dar ieșim cu capul sus. Ne-am luptat de la egal la egal cu ei, acesta este fotbalul, au avut două ocazii și au dat două goluri. Mi-am făcut treaba și nimic mai mult, asta este cel mai important. Trebuie să dau tot ce am mai bun pe teren.

Îmi doresc să ne montăm mai bine pentru meciul cu Slovacia și la final să ieșim învingători. Trebuie să ne bucurăm de calificare, asta îmi doresc. Sunt dezamăgit, îmi pare rău că nu am putut face mai mult.

Ne-am dorit să-i facem pe suporteri fericiți, chiar și pe cei de acasă, care ne urmăresc din țară, dar atât s-a putut în această seară. Suntem optimiști pentru meciul următor.”, a declarat Florin Niță, la PRO TV.

+39 Foto
Belgia - România / foto: Imago Images

Eșecul cu Belgia este primul de la acest turneu final pentru „tricolori”. Cu un egal în fața Slovaciei, România poate obține biletele pentru optimi. Duelul va avea loc miercuri, 26 iunie, la Frankurt. Este de departe cel mai important meci al echipei naționale din ultimii mulți ani. Calculele integrale de calificare sunt aici.

VIDEO. Belgia - România. Imagini cu suporterii români din Fan Zone-ul din Dortmund

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.