Liga 1

Laurențiu Reghecampf își anunță revenirea în antrenorat: „Semnez”

Laurențiu Reghecampf (48 de ani), tehnician liber de contract după ce s-a despărțit de Al-Tai în luna aprilie, a declarat că este aproape de revenirea în antrenorat. / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 23 iunie 2024

Laurențiu Reghecampf (48 de ani), tehnician liber de contract după ce s-a despărțit de Al-Tai în luna aprilie, a declarat că este aproape de revenirea în antrenorat.

Pe durata Campionatului European din Germania, Laurențiu Reghecampf se află în colaborare cu cei de la Pro tv, din studioul cărora analizează partidele de la turneul final.

Ultimul antrenor care a calificat o echipă din România în grupele Ligii Campionilor (FCSB - 2013) a fost întrebat dacă va prelua o echipă în viitorul apropiat, iar acesta a recunoscut că este aproape să semneze un nou angajament.

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că este aproape de revenirea în antrenorat: „Da, e posibil să semnez”

„Da, sunt în discuții. Vom vedea ce va fi. Nu pot spune acum. Da, e posibil să semnez, cel mai probabil voi semna”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, la Pro tv.

În cariera lui, Reghecampf a antrenat la FC Snagov, Gloria Bistrița, FCU Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Lovech, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli, CSU Craiova, Neftci Baku și Al Tai.

Laurențiu Reghecampf, nemulțumit de jocul României cu Belgia

Laurențiu Reghecampf a criticat felul în care elevii lui Edward Iordănescu au gestionat partida Belgia – România, scor 2-0, contând pentru etapa a 2-a din Grupa E a Campionatului European.

„Trebuie să spunem și realitatea la ceea ce s-a întâmplat azi. Eu sunt pozitiv, am sperat foarte mult că azi nu vom pierde, am sperat că vom face un meci bun și că vom repeta partida cu Ucraina. Mă refer la agresivitate, la concentrare.

Astăzi am avut câțiva jucători... nu vreau să dau nume, n-ar fi ok, pentru că mai e un meci și toți românii trebuie să rămână la un nivel foarte înalt ca energie.

Nivelul jocului din seara asta a fost unul mai slab. Aici, în comparație cu primul meci, nu am mai fost prezenți în contactele unu la unu, foarte mult pase greșite”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Belgia - România 2-0. Fanii „tricolorilor” au aplaudat jucătorii la finalul meciului de la Koln 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.