Liga 1

E gata! Florinel Coman pleacă de la FCSB, dar nu la Al-Duhail

Florinel Coman, titular în partida cu Ucraina (3-0). Sursă foto: Imago

Articol de Cezar Titor  —  duminică, 23 iunie 2024

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a anunțat că plecarea lui Florinel Coman din angrenajul roș-albastru este iminentă, fiind la un pas de a se concretiza.

Inițial, șeptarul bucureștenilor trebuia să ajungă Al-Duhail, formație din Qatar, însă se pare că destinația acestuia este alta: Al-Gharafa, tot din Qatar Stars League.

Coman pleacă de la FCSB, dar nu la Al Duhail

„Cei de la Al-Gharafa ne-au trimis mail să le dăm numărul de cont, să bage banii. Le-am trimis ieri, iau cinci milioane pe Florinel Coman. Merită, bine că pleacă, săracul, a fost foarte amărât ieri, fiind rezervă în partida cu Belgia.

Să fie scos doar el din echipa câștigătoare, i-a fost dificil. Nu e frumos, iei gol în minutul doi când faci asta”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.

În sezonul trecut de QSL, Al-Gharafa a terminat pe ultima treaptă a podiumului, în timp ce Al-Duhail a fost a șasea în ierarhie. În trecut, Claudiu Keșeru a evoluat pentru Al-Gharafa. În 2015, acesta a reușit nouă goluri în nouă partide.

Gigi Becali l-a criticat pe Edi Iordănescu

Latifundiarul din Pipera a avut o reacție dură privind netitularizarea lui Florinel Coman, după ce acesta jucase din primul minut cu Ucraina.

„Echipa câștigătoare nu se schimbă. Ai câștigat 3-0, apoi singura schimbare e Florinel Coman? Vrea să prindă și el un transfer, lasă-l să joace! De ce să îți bați joc de el? Ai jucat cu el în al primul meci, joacă și în al doilea. Cine a pierdut mingea la primul gol? Eu știu că Mihăilă.

Dacă îl forțezi să fie fundaș stânga, e normal să nu mai dea același randament, dar tot s-a apărat mai bine decât Mihăilă”, a mai spus patronul campioanei en titre.

Nu s-a achitat clauza, trebuie să emitem o factură în acest sens. Pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să primim OK-ul de la Coman, iar el trebuie să se înțeleagă cu clubul respectiv. Eu nu cred că s-a întâmplat asta, altfel ne-ar fi înștiințat.
- Mihai Stoica, în urmă cu câteva zile

VIDEO. Leo Grozavu și Dan Alexa au oferit note „tricolorilor” în platoul GSP Live

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.