Nationala

Ziua familiei în cantonamentul României » Edi Iordănescu i-a lăsat pe jucători să stea alături de partenere

+29 Foto
Ianis Hagi, susținut de familie în Germania, foto: FRF.ro

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday, 24 June 2024

După ce-au revenit de la Koln, unde au pierdut 0-2 cu Belgia, jucătorii echipei naționale au avut parte de câteva ore libere oferite de Edi Iordănescu.

Chiar dacă nu au părăsit cantonamentul primei reprezentative, jucătorii au avut posibilitatea să stea alături de iubite, soții, copii.

GALERIE FOTO. Soțiile și iubitele fotbaliștilor României, în cantonamentul din Germania

+29 Foto
Ianis Hagi, alături de familie, foto: FRF

Întâlnirea a avut loc pe terasa hotelului Melchior Park și-a fost una relaxantă. Cei mici s-au distrat de minute în curtea stabilimentului de patru stele.

Selecționerul Edi Iordănescu a decis să le ofere „tricolorilor” această ocazie specială. Familiile jucătorilor au stat în cantonament 4 ore, timp în care soțiile, prietenele, copiii și părinții acestora au discutat cu ei și le-au transmis cele mai calde gânduri, înainte de meciul decisiv cu Slovacia. Se știa de acest moment încă dinainte ca naționala să ajungă în Germania.

„Lacrimi de bucurie, îmbrățișări strânse și zâmbete largi au caracterizat această după-amiază deosebită. Reîntâlnirea cu familiile a fost o gură de aer proaspăt pentru jucători, o pauză binevenită în timpul acestui cantonament lung. Tricolorii au reușit să își reîncarce bateriile și să se pregătească pentru provocările ce urmează, având în suflet bucuria și suportul celor dragi”, notează frf.ro.

Florinel Coman, Denis Drăguș sau Florin Niță au fost familiștii de serviciu, în timp ce Valentin Mihăilă ori Radu Drăgușin au stat separat, cu partenerele lor.

„Dragă, tată. Ești tot ce ne trebuie”, a postat Vanessa Drăguș.

Refacere cu vacuum și apă rece

După câteva ore petrecute alături de familii, jucătorii au intrat în procesul de refacere pentru următorul joc.

Pe lângă terapia cu vacuum și tratamentele pe care „tricolorii” le au în program cu staff-ul medical, aceștia au intrat în piscina cu apă rece și în bazin, pentru un proces de refacere mai eficient și mai rapid.

Astăzi, jucătorii au programat un ultim antrenament pe gazon la Wurzburg, iar mâine este antrenamentul oficial al echipei.

Ultimul meci din grupă, decisiv pentru calificarea în „optimile” EURO 2024, este programat miercuri, ora 19:00 în România, la Frankfurt.

Ianis Hagi, declarații la finalul meciului: „Sentimentul din vestiar este că se putea mai mult” 

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.