Campionate

Ce transfer! Eroul Realului din semifinala Ligii cu Bayern ar putea fi coleg cu Florinel Coman

+16 Foto
Joselu a plecat de la Real Madrid, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  luni, 24 iunie 2024

Joselu (34 de ani) pleacă de la Real Madrid! Atacantul i-a calificat de unul singur pe spanioli în finala Ligii Campionilor, după „dubla” din returul semifinalei cu Bayern Munchen și a evoluat 6 minute în finala câștigată cu Dortmund, iar acum va evolua în Qatar.

Joselu o părăsește pe Real Madrid și va evolua pentru Al-Gharafa, formația din Qatar pentru care va juca și Florinel Coman (26 de ani), așa cum a anunțat duminică Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Fabrizio Romano.

Joselu pleacă de la Real Madrid după un an

Tranzacția este aproape finalizată, iar detaliile contractuale vor fi prezentate în curând. Carlo Ancelotti a vrut să-l păstreze pe Joselu la Real Madrid, dar atacantul a ajuns la un acord cu formația din Qatar.

Spaniolul, convocat la Euro 2024, a jucat 34 de meciuri în sezonul recent încheiat pentru Real Madrid, perioadă în care a marcat 17 goluri și a oferit trei pase decisive.

Joselu a ajuns la academia lui Real Madrid la vârsta de 20 de ani și a jucat două sezoane la Castilla. El a debutat cu prima echipă a lui Real Madrid în 2011.

+16 Foto
Edin Terzic, în 2012

Atacantul a mai jucat de-a lungul carierei pentru Deportivo la Coruna, Eintracht Frankfurt, Newcastle, Hoffenheim, Stoke, Celta Vigo, Hannover, Espanyol și Alaves. A câștigat trei trofee alături de Real Madrid: Supercupa Spaniei, La Liga și Liga Campionilor.

Ancelotti l-a adus vara trecută la completarea lotului... Împrumut, pentru un sezon, de la Espanyol, pentru 500.000 de euro.

5 milioane de euroe cota lui Joselu, potrivit Transfermarkt

În sezonul trecut din Qatar, Al-Gharafa a terminat pe ultima treaptă a podiumului. În trecut, Claudiu Keșeru a evoluat pentru Al-Gharafa. În 2015 acesta a reușit nouă goluri în nouă partide.

Cei de la Al-Gharafa ne-au trimis mail să le dăm numărul de cont, să bage banii. Le-am trimis ieri, iau cinci milioane pe Florinel Coman

- Gigi Becali, patronul FCSB-ului

Match Preview » Danemarca - Serbia, Euro 2024

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.