Tenis

Venus și Serena Williams, așa cum nu le-ai mai văzut » Ce ținute au purtat la Vogue World 2024: saci reciclați și „Regina reginelor”

+8 Foto
Venus și Serena Williams au participat duminică la evenimentul Vogue World 2024 din Paris. Americancele au purtat ținute inedite inedite, menite să „marcheze intersecția dintre sport și fashion” / FOTO: GettyImages

Articol de Andra Mocanu  —  Monday, 24 June 2024

Venus și Serena Williams au participat duminică la evenimentul Vogue World 2024 din Paris. Americancele au purtat ținute inedite, menite să „marcheze intersecția dintre sport și fashion”.

Serena Williams s-a retras oficial din tenis, în timp ce Venus, sora mai mare, a luat o pauză. A jucat ultimul meci la Miami, în luna martie a acestui an. Cele două sunt prezente la cele mai importante evenimente mondene ale planetei.

FOTO. Venus și Serena Williams, ținute deosebite la Vogue World 2024

+8 Foto
Serena Williams / FOTO: GettyImages

„Întotdeauna am avut o pasiune pentru modă, încă de la începutul carierei. Afinitatea a crescut cu timpul. Chiar cred că pentru a juca la nivel maxim trebuie să te simți confortabil, să crezi că ești cea mai tare. Înaintea meciurilor mă gândesc la cât de bine îmi vin hainele, dacă îmi permit să mă deplasez ok. Vestimentația e importantă în sport”, a spus Venus Williams, potrivit Vogue.

La evenimentul de la Paris, Venus a purtat o creație Marine Serre. Rochia a fost realizată din saci de tenis reciclați.

Serena s-a afișat într-o ținută concepută de Ib Kamara. Stilistul din Sierra Leone a explicat ideea din spatele ținutei: „Am vrut să marchez cariera fantastică a Serenei cu o ținută sportivă, dar în același timp estetică. Sincer, nu am fost un mare fan al tenisului, dar povestea ei m-a inspirat”. Pe rochie apare și mesajul „Regina reginelor”.

Jucătoarea cu 23 de trofee de Grand Slam în palmares a defilat prin piață, în timp ce rapperul Bad Bunny susținea un recital.

VIDEO. Mihaela Buzărnescu, amintiri din meciul cu Serena Williams: „A fost o experiență unică. Mă intimida”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.