Liga 1

Nelu Varga a răbufnit după ce a văzut că Manea a semnat cu Rapid: „Chiar nu înțeleg”

Cristi Manea, CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 24 iunie 2024

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a reacționat după ce Cristi Manea, fostul fundaș dreapta al ardelenilor, a semnat cu Rapid din postura de jucător liber de contract.

Manea s-a despărțit de CFR Cluj și a semnat pe 3 ani cu Rapid, iar Nelu Varga a oferit detalii despre oferta pe care i-a făcut-o fundașului: bonus de 300.000 de euro la semnătură și același salariu ca în vechiul contract.

Manea a refuzat și l-a bulversat pe Varga. Apoi, el a declarat că existau întârzieri financiare la CFR Cluj, iar acționarul „feroviarilor” a ținut să nege informațiile oferite de internaționalul român.

Nelu Varga: „Manea s-a supărat și nu înțeleg de ce”

„Eu consider ca noi am făcut multe pentru Cristi Manea în cariera lui și l-am respectat ca fotbalist. I-am oferit o propunere de prelungire a angajamentului, dar s-a supărat și chiar nu înțeleg de ce. Cât voia să îi dăm?

I-am oferit 300 de mii la semnătură și același salariu. Dar nu a dorit. Apoi am văzut că a declarat unele lucruri care nu sunt adevărate. Dar asta e viața! Foarte bine că a semnat cu Rapid.

Să fie sănătos și să se ducă să joace unde vrea el dacă la CFR nu i-a mai convenit! Pe mine nu mă mai interesează nimic despre acest Cristi Manea”, a declarat Nelu Varga, patronul de la CFR, potrivit prosport.ro.

Manea a fost om de bază la CFR Cluj

Cristi Manea a fost un om de bază la CFR Cluj în trecut, însă în finalul sezonului trecut a pierdut echipa de start în favoarea lui Vasile Mogoș, cel care i-a luat locul și în lotul naționalei la EURO 2024.

230 de meciuria jucat Manea la CFR Cluj

Cu Manea titular în flancul drept al apărării, CFR Cluj a câștigat 5 titluri în Superliga și a jucat în primăvara Europa League.

VIDEO. Viorel Moldovan a comentat transferul lui Cristi Manea la Rapid: „De asta avem nevoie aici, de jucători care știu ce înseamnă să fii campion”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.