Euro 2024

Belgienii nu se joacă! „Vreau să câștig turneul”

Belgia a deschis scorul încă din minutul 2 cu România, prin mijlocașul Yuri Tielemans/ foto Guliver/GettyImages

Articol de Tudor Belivacă  —  luni, 24 iunie 2024

Jeremy Doku a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Ucraina, decisiv pentru calificarea în „optimi”. Belgianul a vorbit despre obiectivul setat și despre relația cu Kevin de Bruyne și colegii săi.

Belgienii sunt într-o situație delicată. Favoriții grupei sunt la egalitate de puncte cu celelalte echipe din grupă. În conferința de presă, Jeremy Doku a declarat că și-a semnat ca obiectiv să câștige turneul.

Jeremy Doku a fost poate cel mai primejdios jucător belgian // foto: Guliver/gettyimages

Jeremy Doku: „Nu contează că sunt în coada listei”

„Să termin cel mai bun dribler de la Euro 2024 și să ies din grupe nu mă interesează. Vreau să câștig turneul. Dacă sunt la coada listei, asta mi se potrivește.

Deci nu, nu mă uit deloc la aceste statistici. Dacă reușesc la driblinguri, înseamnă probabil că am avut un meci bun, dar prefer să câștig și să am un meci bun în același timp”, a declarat belgianul înaintea duelului cu Ucraina, conform presei franceze.

Atacantul belgian a vorbit și despre relația cu coechipierii și despre viitorul colegului său Kevin De Bruyne.

„Eu și Lukaku avem o conexiune. Noi, de asemenea, ne provocăm să fim onești unul cu celălalt. Pozitiv sau negativ. Nu suntem de aceeași vârstă, dar asta nu contează. Ne plăcem reciproc pe teren, cum fac și cu De Bruyne. Simțim acea demarcare, acea pasă.

Viitorul lui De Bruyne? Nu știu nimic despre asta. Sper să continue cât de mult poate pentru că încă joacă minunat, dar nu știu nimic”, a declarat Doku, potrivit presei belgiene.

Gigi Becali spune că Jeremy Doku valorează 400 de milioane de euro

„Nu trebuie să facem egal de înțelegere cu Slovacia, putem să îi batem. Belgia a fost prea tare, au jucători prea valoroși. Băieții și-au dat viața, dar asta este diferența de valoare. Au 4-5 jucători de 2-300 milioane.

Doku valorează 400 milioane, ce să îi faci?! După ce am bătut cu 3-0, eu voiam trofeul! Ce trofeu? Te mănâncă ăia. Îi ziceam lui MM că îmi doresc trofeul, mi-a zis că nu știu fotbal. Ne-a salvat Niță. Putea Dumnezeu să facă să dea gol Man, se termina 1-1”, a declarat patronul FCSB.

VIDEO. Belgia - România 2-0. Ianis Hagi, declarații la finalul meciului: „Sentimentul din vestiar este că se putea mai mult” + Cum crede că trebuie abordat meciul cu Slovacia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.