Liga 1

Universitatea Craiova, victorie de prestigiu cu Legia Varșovia în al doilea amical al verii » „Assist” de la un nou venit

Articol de Tudor Belivacă  —  luni, 24 iunie 2024

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varșovia, cea mai renumită echipă din Polonia și ocupanta locului 3 în sezonul precedent din Ekstraklasa, cu scorul de 1-0.

Universitatea Craiova este în cantonament în Austria și a mai disputat un amical cu Pafos pe care l-a pierdut cu scorul de 2-1.

Echipa de start a Craiovei în amicalul cu Legia

Universitatea Craiova / Foto: Facebook

Universitatea Craiova a începul meciul cu următorul „11”: Popescu - Gașpăr, Maldonado, Badelj, Ndong - Al. Crețu, Căpățînă - Danciu, Houri, Barbu - Ivan.

Rezerve: Lung, Lazar, Goga, Mora, Zajkov, Vlădoiu, Bușe, Benga, Petculescu, Koljic, Bană, Ninaci.
Antrenor: Constantin Gâlcă.

Craiova a efectuat multe schimbări la pauză dar și pe parcursul reprizei a doua

La pauză au intrat: Carlos Mora, Ștefan Bană și Elvir Koljic. Au ieșit de pe teren Marian Danciu, Florin Gașpăr și David Barbu. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Matei Goga (Laurențiu Popescu), Gjoko Zajkov (Denil Maldonado), Denis Benga (Basilio Ndong) Robert Petculescu (Lyes Houri), David Barbu (Andrei Ivan)

Meciul a fost câștigat de Universitatea printr-un gol marcat de Mihai Căpățână (28 de ani). Unicul marcator al partidei a primit assist-ul de la Carlos Mora (23 de ani).

Înfrângere în primul amical al verii și Mitriță accidentat

Elevii lui Costel Gâlcă au pierdut primul meci pe care l-au disputat în Austria. Universitatea Craiova a fost învinsă de Pafos, cu scorul de 2-1.

Craiova a deschis scorul rapid în minutul 6 prin Elvir Koljic, iar Alexandru Crețu a venit cu pasa decisivă. Craiovenii au fost egalați câteva minute mai târziu, în minutul 11, iar Pafos a dat ultima lovitură pe final, în minutul 81.

La mijlocul primei reprize, Alexandru Mitriță (29 de ani) a ieșit accidentat de pe teren și a fost înlocuit de Lyes Houri (28 de ani). Jucătorul care ar fi putut fi în lotul României pentru Euro 2024 a fost lovit de un adversar și nu a mai putut continua.

VIDEO. Universitatea Craiova a plecat în cantonamentul din Austria. Imagini de pe aeroport

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.