Nationala

Amețitor! Un zgârie-nori găzduiește “tricolorii” înaintea decisivului cu Slovacia: a costat 110 milioane €

+28 Foto
Radisson Blu Hotel Frankfurt

Articol de Andrei Crăiţoiu, Daniel Grigore  —  marţi, 25 iunie 2024

Echipa națională va pleca cu autocarul din Würzburg pentru ultimul meci al grupelor de la Euro 2024. „Tricolorii” vor juca mâine seară la Frankfurt, contra Slovaciei, meciul de care depinde calificarea în optimile de finală ale Campionatului European

Dacă până acum, delegației echipei naționale a mers la München și Köln cu trenul, de această dată selecționerul Edward Iordănescu a decis să facă deplasarea cu autocarul.

+28 Foto
Radisson Blu Hotel Frankfurt

În jurul orei locale 11:30 echipa va pleca din fața hotelului din Würzburg, sosirea la Frankfurt fiind programată în mai puțin de o oră și jumătate.

Cazați întru zgârie-nori înalt de 96 de metri

Ajunși în Frankfurt pentru meciul cu Slovacia, echipa se va caza la Radisson Blu, hotelul fiind situat într-un zgârie-nori înalt de 96 de metri. O clădire futuristă care „fură” peisajul, datorită arhitecturii sale extraordinare. Un disc vertical, de sticlă.

+28 Foto
Radisson Blu Hotel Frankfurt

Stabilimentul are 19 etaje, 434 de camere și apartamente, săli de conferințe, o zonă de wellness, dar și piscină. Ultima din urmă fiind la etajul 18 oferă o priveliște extraordinară asupra centrului orașului Frankfurt.

Costul construirii clădirii în care sunt cazați „tricolorii” a fost de 110 milioane de euro, iar lanțul hotelier Radisson Hotel Group l-a închiriat pentru 20 de ani.

213 euroeste prețul unei camere în hotelul în care vor sta jucătorii echipei naționale

„La final sper să fim fericiți și cu punctajul necesar pentru a obține calificarea mai departe"

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.