Euro 2024

Știm prima „optime” de la EURO 2024 » Două goluri marcate în prelungiri au decis această întâlnire

Jucătorii Italiei, după meciul cu Croația/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  marți, 25 iunie 2024

Italia a remizat cu Croația, scor 1-1, și a terminat pe locul 2 în grupa B la EURO 2024, cu 4 puncte. Astfel, știm deja prima „optime” la turneul final.

Italia va juca în „optimi” cu Elveția, pe 29 iunie, de la ora 19:00. Elvețienii au terminat și ei pe locul 2, dar în grupa A, sub Germania. Această „optime” a fost la câteva secunde distanță să nu se dispute.

Elveția - Italia, prima „optime” de la EURO 2024

Elveția a fost la un pas de a câștiga grupa A, dar a fost egalată de Germania în minutul 90+2. Fullkrug a dus scorul la 1-1, iar nemții au terminat pe prima poziție din grupa A, elvețienii pe 2, cu 5 puncte.

În schimb, Italia a fost la câteva secunde să tremure pentru calificarea în „optimi”. Era pe locul 3 în grupa B în minutul 90+7 al meciului cu Croația și stătea la mâna rezultatelor pentru a prinde unul dintre cele mai bune 4 locuri 3.

Dar Zaccagni a egalat la ultima fază cu un șut în vinclu și Italia a terminat pe locul 2, cu 4 puncte, fiind depășită de Spania. Astfel, Elveția o să joace cu Italia în „optimi”. Meciul va avea loc la Berlin, pe Olympiastadion.

VIDEO. Suporterii croați au aprins materiale pirotehnice la meciul cu Italia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.