Liga 1

Al optulea transfer al verii pentru U Cluj » Mutare surpriză din Liga a 4-a

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul celor de la U Cluj, foto: Imago

Articol de Cezar Titor  —  Tuesday, 25 June 2024

Universitatea Cluj a oficializat transferul lui Mario Șfaiț, golgheterul celor de la Viitorul Mihai Georgescu, echipă din al patrulea eșalon, cu 24 reușite.

În această perioadă de mercato estival, „studenții” i-au mai înregimentat și pe  Vadim Rață (FC Voluntari), Radu Boboc (FC Voluntari), Ovidiu Popescu (FCSB), Dorin Codrea (Concordia Chiajna), Iulian Cristea (Rapid) și Adel Bettaieb (Poli Iași), printre alții.

U Cluj l-a transferat pe Mario Șfaiț, extremă în vârstă de 19 ani

În stagiunea precedentă, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au disputat barajul de Conference League, pierdut la loviturile de departajare împotriva Universității Craiova. Anul acesta, obiectivul este clar: play-off.

În acest sens, remanierea efectivului „șepcilor roșii” este în toi, ultimul venit fiind Mario Șfaiț, un fotbalist de perspectivă și benefic pentru regula U21.

FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Mario Sfaiț (19 ani). Tânărul jucător care poate evolua ca extremă dreapta a fost golgheterul formației Viitorul Mihai Georgescu în sezonul 2023/2024 și al treilea cel mai bun marcator din campionatul ligii a 4-a, cu 24 de reușite.

Mario Șfaiț a ajuns la formația din al patrulea eșalon în urmă cu patru ani, fiind cel mai bun jucător în ultima stagiune. Pe lângă cele 24 de goluri marcate, acesta a oferit 16 pase decisive. Pe plan colectiv, a ajuns alături de echipa sa până în finala Cupei României (faza județeană) și s-a clasat pe locul al treilea în campionat. Noul nostru jucător a fost remarcat de staff-ul tehnic la acțiunea care a avut loc pe 7 și 8 iunie, reprezentând o nouă opțiune pentru regula jucătorului U21.

Naser Aliji, variantă pentru „studenți”

Naser Aliji, fundașul celor de la FC Voluntari, prezent la Campionatul European în efectivul albanez, poate ajunge la U Cluj.

De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Basel, Kaiserslautern, Virtus Entella, Dinamo, Honved și FC Voluntari.

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de Slovacia - România

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.