Liga 1

Fabrizio Romano anunță transferul lui Florinel Coman: „L-au luat de la Steaua”

Florinel Coman, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 25 iunie 2024

Fabrizio Romano, cel mai important jurnalist specializat în transferuri, a anunțat transferul lui Florinel Coman (26 de ani) la Al Gharafa. Italianul i-a dedicat o postare jucătorului de la FCSB.

Formația din Qatar a achitat clauza de reziliere, în valoare de 5 milioane de euro. La Al Gharafa, Florinel Coman va fi coleg cu Joselu (34 de ani), fostul atacant al lui Real Madrid. Acesta s-a înțeles luni cu formația din Qatar.

Fabrizio Romano a făcut marele anunț: Florinel Coman semnează cu Al Gharafa

Jurnalistul italian specializat în transferuri a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare faptul că Florinel Coman va semna contractul cu noua sa echipă după ce va efectua vizita medicală.

Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman, foto: X

„Joselu va semna contractul cu Al Gharafa săptămâna aceasta, iar ulterior îl va prezenta pe Florinel Coman de la Steaua. Clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro a fost activată, contractul urmează să fie semnat zilele următoare, după ce jucătorul va efectua vizita medicală” a fost anunțul făcut de cel mai important jurnalist specializat în transferuri din Europa.

Fabrizio Romano s-a referit, în mod evident, la FCSB, în momentul în care a anunțat transferul lui Florinel Coman. Gigi Becali (66 de ani), patronul echipei, anunțase zilele trecute faptul că Al Gharafa nu a achitat încă suma de transfer pentru Coman. Această problemă a fost rezolvată în cele din urmă, iar jucătorul va evolua în Qatar în sezonul următor.

Transferul lui Coman a fost anunțat în aceeași zi în care Trabzonspor l-a prezentat oficial pe Denis Drăguș. Cei doi ar putea juca miercuri în meciul decisiv al României cu Slovacia, de la Euro 2024.

În sezonul trecut de QSL, Al-Gharafa a terminat pe ultima treaptă a podiumului. În Qatar, Florinel Coman va fi coleg cu fostul star al lui Real Madrid, Joselu.

Cei de la Al-Gharafa ne-au trimis mail să le dăm numărul de cont, să bage banii. Le-am trimis ieri, iau cinci milioane pe Florinel Coman

- Gigi Becali, patronul FCSB-ului

VIDEO. GSP Live » Raul Rusescu, despre un egal cu Slovacia: „Dacă în minutul 60 e 0-0, pa și la gară!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.