Nationala

Stanciu, peste De Bruyne » Cu cât s-a vândut la licitație tricoul în care a marcat golul superb de la EURO 2024

Nicolae Stanciu, după golul marcat cu Ucraina/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 25 iunie 2024

Tricoul semnat al lui Nicolae Stanciu din meciul România - Ucraina 3-0, de la EURO 2024, a fost câștigat la licitație cu 2.107 euro. E cel mai scump tricou al unui „tricolor” de la primul meci la turneul final.

Licitația pentru tricourile lor de la meciul cu Belgia, scor 0-2, e încă deschisă. Un site specializat organizează licitații pentru tricourile semnate ale tuturor jucătorilor de la EURO, de la fiecare meci în parte.

Momentan, au fost cumpărate tricourile pe care jucătorii români le-au purtat la meciul cu Ucraina, iar cel al lui Stanciu s-a dat cel mai scump. A fost urmat de tricoul semnat al lui Radu Drăgușin, 1.704 euro, iar pe locul 3 a fost cel al lui Denis Drăguș, câștigat la licitație cu 1.212 euro.

Tricoul lui Stanciu, mai scump decât al lu Kevin de Bruyne

S-a licitat și pentru tricourile belgienilor de la meciul pierdut cu Slovacia, scor 0-1. Cel a lui Kevin de Bruyne a fost cel mai scump, dar mai ieftin decât al lui Stanciu. 2.103 euro a plătit un fan al belgianului pentru tricoul lui, semnat.

Astfel, tricoul în care Stanciu a marcat un gol fabulos de la distanță, șut din prima în vinclu, s-a vândut la licitația organizată de matchwornshirt.com, site specializat, mai scump decât cel al lui Kevin de Bruyne din meciul cu Slovacia

Cel mai scump tricou vândut la o licitație de la începutul Campionatului European e cel purtat și semnat de Toni Kroos în meciul de debut la EURO 2024, Germania - Scoția 5-1.

Aflat la ultimul turneu final, Toni Kroos a atras mulți doritori, iar cel care a câștigat licitația a plătit 10.242 euro.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din meciul România - Ucraina

VIDEO. Edi Iordănescu, înainte de meciul cu Slovacia: „Sperăm să terminăm pe locul unu”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.