Euro 2024

„Efectul Anglia” » Imagini din timpul meciului cu Slovenia: suporterii „Three Lions” n-au mai rezistat și au ajuns virali

+45 Foto
Pe stadion sau la terase, suporterii Angliei au privit cu greu prestația naționalei lui Southgate în fața Sloveniei / Sursă foto: Instagram@ brfootbal

Articol de Carmen Dumitru  —  miercuri, 26 iunie 2024

Anglia a rămas restantă în partida cu Slovenia, 0-0 naționala lui Southgate prezentându-se modest la ultima apariție din faza grupelor. Creditată cu prima șansă la trofeu, reprezentativa „Albionului” n-a găsit drumul spre poartă timp de 90 de minute, plictisindu-și teribil fanii.

Englezii nu impresionaseră nici cu Danemarca, etapa trecută, declanșând un val de critici al suporterilor la adresa lui Harry Kane&Co. Situația nu s-a ameliorat nici în fața slovenilor, iar reacțiile fanilor au fost elocvente.

Suporterii Angliei, doborâți de plictiseală în timpul meciului cu Slovenia

+45 Foto
Pe stadion sau la terase, suporterii Angliei au privit cu greu prestația naționalei lui Southgate în fața Sloveniei / Sursă foto: Imago Images

Pe internet s-a viralizat o imagine cu un suporter de-ai Angliei ațipit de-a binelea în timpul meciului cu Slovenia, în care englezii au expediat un singur șut pe spațiul porții.

Entuziasmul n-a fost unul nemaipomenit nici acasă. Mai multe fotografii cu suporterii englezi la terasele din Londra și Nottingham sunt și ele în trend și se încadrează în același registru: multă plictiseală, neîncredere și scepticism pe chipurile fanilor „Three Lions”.

„Anglia parcă s-a prezentat la meci doar pentru că a fost obligată de UEFA. Deși, în orice moment, ea putea pierde primul loc în grupă, în favoarea danezilor, scenariu care i-ar fi pus în față Germania în «optimi». Englezii rămân datori în fazele finale”, a scris jurnalistul GSP Alexandru Mone în cronica partidei.

La polul opus, Slovenia a sărbătorit cu fast clasarea pe locul 3

Camerele i-au ocolit pe britanici după fluierul final al partidei de la Koln, fiindcă principala atracție era reprezentată de bucuria dezlănțuită a slovenilor. Deși nici ei n-au excelat pe durata celor 90 de minute, contribuind, alături de englezi, la unul dintre cele mai plictisitoare meciuri de la EURO, fotbaliștii Matjaž Kek au fost în prim-plan, sărbătorind zgomotos punctul care-i trimite în optimile de finală.

+22 Foto
Bucuria Sloveniei după meciul cu Anglia / Sursă foto: Imago Images

Situația în Grupa C: Danemarca a terminat într-un mod uluitor pe locul 2

Danemarca și Slovenia au terminat grupa la egalitate perfectă. 3 puncte, remiză în meciul direct, golaveraj 2-2 și același număr de cartonașe galbene, câte 6 de fiecare.

Danemarca a terminat peste Slovenia datorită ultimului criteriu de departajare, parcursul din preliminarii. Danezii și-au câștigat grupa acolo, astfel că au terminat pe locul 2 în grupa la EURO, sub Anglia, care a făcut 5 puncte. Serbia a terminat ultima și a plecat acasă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.