Liga 1

Vine Mino Sota la Dinamo? Zeljko Kopic a făcut anunțul: „Vom lua o decizie zilele viitoare”

Zeljko Kopic. Sursă foto: Imago

Articol de Cezar Titor  —  miercuri, 26 iunie 2024

După salvarea in extremis de la retrogradare, Zeljko Kopic a fost reconfirmat în postura de A1 al „câinilor”, având misiunea de a fi „arhitectul” unei reconstrucții care să salveze pe Dinamo din tranșeele mediocrității din ultimele sezoane.

Croatul a discutat despre viitoarele mutări ale formației în alb și roșu, inclusiv despre prelungirea contractului lui Răzvan Patriche, plecarea lui Gabi Moura sau înregimentarea lui Mino Sota, mijlocașul care s-a despărțit de Hermannstadt.

Patriche a semnat, Moura este pe picior de plecare. Vine Mino Sota la Dinamo?

„Am văzut câtă energie si dorință are Patriche la 38 ani, dar și cât de implicat a fost în toate momentele dificile. Este unul dintre jucătorii pe care mi-i doresc la echipă, nici nu contează dacă va fi titular, pentru mine este important, sunt fericit că a semnat prelungirea contractului.

Situația lui Gabi Moura este asemănătoare cu cea a lui Patriche, ei fiind aproximativ la același nivel. Vreau să aduc un suflu nou echipei, mai mulți jucători tineri. Nu am luat încă o decizie, vom vedea zilele viitoare ce se va întâmpla cu Gabi”, a spus Kopic despre situațiile veteranilor din defensiva lui Dinamo, Moura și Patriche, potrivit orangesport.

Totodată, în ultimele zile s-a discutat despre transferul lui Mino Sota, fostul mijlocaș central al celor de la Hermannstadt, la Dinamo. Japonezul, aflat în România din 2018, s-a despărțit de Hermannstadt după trei ani petrecuți la sibieni. Acesta este dorit și la Rapid.

„Mino Sota este un mijlocaș de calitate, pune mult efort în joc. Din punctul meu de vedere, a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Hermannstadt. Am pus lupa pe el, însă nu am luat nicio decizie până în acest moment”, a spus tehnicianul lui Dinamo despre fotbalistul japonez.

Până în acest moment, campania de mercato estivală a bucureștenilor s-a axat pe aducerea de jucători români, eminamente tineri. Dinamo i-a transferat pe Cătălin Cîrjan, Raul Opruț, Andrei Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcălău și Kennedy Boateng.

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de Slovacia - România

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.