Nationala

Din Germania, Marcel Ciolacu a dat pronosticul surprinzător la România - Slovacia: „Așa va fi, el o să marcheze!”

+6 Foto
Corespondență GSP din Germania » Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, pronostic pentru România-Slovacia / Foto: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto)  —  miercuri, 26 iunie 2024

Premierul României Marcel Ciolacu este prezent în Germania pentru a-i susține pe „tricolori” la meciul decisiv cu Slovacia pentru calificarea în „optimile” Campionatului European din 2024.

Prim-ministrul a oferit un pronostic optimist pentru elevii lui Edward Iordănescu. Ciolacu a spus că România o să învingă cu 2-0 Slovacia și că Florinel Coman, golgheterul Superligii din sezonul trecut, se va număra printre marcatorii „tricolorilor”.

+6 Foto
Corespondență GSP din Germania » Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, pronostic pentru România-Slovacia / Foto: Cristi Preda

VIDEO Corespondență GSP din Germania » Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, pronostic pentru România-Slovacia

>

„Batem cu 2-0 și eu zic că va fi băgat astăzi Florinel Coman și va marca” a fost pronosticul lui Marcel Ciolacu, acordat în exclusivitate pentru GSP.ro.

Ciolacu s-a plimbat prin centrul orașului Frankfurt, care va găzdui partida dintre România și Slovacia. Șeful Executivului s-a pozat cu mai mulți fani români, purtând un tricou galben personalizat, pe spatele căruia scria „Ciolacu” și numărul 12.

România ar putea câștiga grupa, dacă pronosticul premierului se adeverește

În cazul în care pronosticul oferit de Marcel Ciolacu pentru meciul Slovacia - România se va dovedi a fi unul inspirat, „tricolorii” ar putea câștiga Grupa E. Pentru ca acest lucru să se întâmple este necesar ca Belgia să facă un egal sau să piardă cu Ucraina. În caz de egalitate de puncte, „dracii roșii” ar fi cei favorizați în clasament, deoarece au reușit să se impună în duelul direct cu 2-0.

Pe lângă faptul că a câștiga o grupă la un campionat european ar reprezenta o performanță fără precedent pentru fotbalul românesc, elevii lui Edward Iordănescu ar întâlni, de asemenea, în această eventualitate cel mai abordabil adversar posibil: Slovenia sau Olanda.

Locul 2 ar aduce-o pe România în faza optimilor față în față cu Franța, una dintre favoritele turneului, dar care a dezamăgit în faza grupelor. Locul 3 ar reprezenta o confruntare cu o altă forță dezamăgitoare de la EURO 2024, Anglia, sau cu Spania, singura națională de până acum care a strâns 9 puncte, maximum posibil, în cele 3 partide din grupe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.