Nationala

Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Gică Hagi în tricoul naționalei României, foto: Imago

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 26 iunie 2024

Gică Hagi (59 de ani) a oferit o primă reacție, după ce România a remizat, scor 1-1, cu Slovacia, și s-a calificat de pe primul loc în optimile Campionatului European din Germania. „Regele” a fost prezent la meci pe arena din Frankfurt.

  • România va juca cu Slovenia sau Olanda, ambele echipe calificate de pe locurile 3 din grupele lor.
  • Este pentru prima dată în istorie când naționala României câștigă grupa unui turneu final!

Gică Hagi, după ce România s-a calificat în optimile Campionatului European din Germania: „Cred că e posibil orice acum”

Gică Hagi este impresionat de prestațiile pe care România le-a avut la acest turneu final și are foarte mare încredere în Edi Iordănescu. Crede că naționala poate trece și de optimi, acolo unde va da de Olanda sau de Slovenia.

„Echipa câștigă, se califică, a jucat bine bine. Fiecare poate să iasă în evidență. Avem încredere mare, cred că e posibil orice de acum, Edi a arătat-o. Ne trebuie mai mult curaj, pot juca și mai bine.

Nu am zis că sută la sută jucăm în semifinale, vom vedea. Urmează un meci decisiv. Publiciul e fantastic, la fel și staff-ul, sper să trecem mai departe.

Suntem cu toții acolo, toate cluburile din România aducem jucători la națională, ăsta este scopul. Nu există echipe slabe, toate echipele sunt bune. Important este să credem că putem să trecem”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului.

Pentru România s-ar putea întrezări un culoar favorabil la Euro 2024. „Tricolorii” ar putea da peste Slovenia. În „sferturi” s-ar împerechea cu învingătoarea dintre Austria și Turcia.

Slovacia - România 1-1. A început petrecerea în piața centrala Romerberg » Hore, imnul țării și dansuri pe „Made in Romania”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.