Nationala

Penalty cu VAR dat României în meciul cu Slovacia » Ianis Hagi a fost decisiv: ce au arătat reluările

+36 Foto
Ianis Hagi/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 26 June 2024

România a primit penalty în minutul 36 al meciului cu Slovacia. „Centralul” Daniel Siebert a acordat lovitură de la 11 metri după ce a revăzut faza la VAR.

Ianis Hagi a vrut să dribleze un adversar în marginea careului advers, și a fost agățat. Primul contact a fost în afara careului, însă al doilea, când fundașul l-a călcat pe „decarul” României, a fost în careu.

Inițial faultul a fost fluierat în afara careului, însă Siebert a fost chemat la monitorul VAR. Acolo, a văzut că primul contact nu a existat. Însă al doilea a fost fault, chiar în careu, și „tricolorii” au primit penalty.

Faultul asupra lui Ianis Hagi

Răzvan Marin, expertul României la penalty-uri, a egalat

În ultimul timp, naționala a avut probleme cu penalty-uri. Indiferent că executantul a fost Stanciu sau Man, loviturile de la 11 metri au fost adesea ratate. Ultima ratare din penalty i-a aparținut lui Dennis Man, în amicalul cu Bulgaria din Ghencea, 0-0.

+36 Foto
Bucuria României, după egalul cu Slovacia, foto: Gettyimages

Edi Iordănescu a luat măsuri de precauție și l-a numit pe Răzvan Marin principalul executant de lovituri de la 11 metri. Iar mijlocașul naționalei nu a dezamăgit la EURO, într-un moment de mare tensiune, la un scor la care eram eliminați, 0-1 pentru Slovacia.

Marin a tras tare, în dreapta portarului, fără nicio șansă pentru Dubravka.

VIDEO. Slovacia - România » Reacția fanilor aflați la Fan Zone-ul de pe Calea Victoriei, după egalarea lui Răzvan Marin

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.