Nationala

Suspendat! Edi Iordănescu nu va putea folosi un titular incontestabil pentru eventualul meci din „optimile” Euro 2024

Nicușor Bancu (31 de ani), fundașul stânga al naționalei, a văzut cartonașul galben în finalul primei reprize al meciului România - Slovacia, decisiv pentru calificare în optimile de la Euro 2024.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 26 iunie 2024

Nicușor Bancu (31 de ani), fundașul stânga al naționalei, a văzut cartonașul galben în finalul primei reprize a meciului România - Slovacia, decisiv pentru calificarea în „optimile” de la Euro 2024.

Înaintea meciului cu Slovacia, 3 „tricolori” văzuseră un cartonaș galben în primele două meciuri și erau în pericol de suspendare. Este vorba de Răzvan Marin, Marius Marin și Nicuşor Bancu.

Nicușor Bancu, avertizat în finalul primei reprize

Nicușor Bancu, apărătorul celor de la Universitatea Craiova, a fost avertizat de arbitrul Daniel Siebert, chiar înaintea finalului primei reprize. În urma unui atac întârziat la Schranz, Bancu și-a lovit adversarul, iar „centralul” nu a stat deloc pe gânduri și i-a dat „galben”.

Duelul în urma căruia Nicușor Bancu a fost avertizat

Acesta mai luase un „galben” în meciul trecut, când România a fost învinsă de Belgia cu scorul de 0-2. În condițiile în care Nicușor Bancu este singurul fundaș stânga din lot, Edward Iordănescu este nevoit să improvizeze.

Deian Sorescu, fundaș dreapta, a mai jucat în trecut pe acest post pentru echipa națională. O altă variantă poate fi reprezentată de trecerea fundașului dreapta Vasile Mogoș în flancul stâng.

EURO 2024. Slovacia - România » Reacția fanilor aflați la Fan Zone-ul de pe Calea Victoriei, după egalarea lui Răzvan Marin

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.