Nationala

Ianis Hagi, mesaj de forță după ce România a câștigat grupa la EURO: „Nu ne e frică de nimeni”

+36 Foto
Ianis Hagi în România - Slovacia, foto: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 26 iunie 2024

Ianis Hagi, mijlocașul dreapta al naționalei României, a vorbit la finalul egalului cu Slovacia, scor 1-1, meci care ne-a trimis în „optimile” EURO 2024.

România a câștigat grupa E. Pe locul 2 a terminat Belgia, pe 3 Slovacia, pe 4 Ucraina. Toate echipele au avut 4 puncte, dar România a terminat prima datorită golaverajului. Am avut +1, la fel ca Belgia, dar am marcat mai multe goluri în turneu decât ei, 4 față de 2.

+36 Foto
Bucuria României, după egalul cu Slovacia, foto: Gettyimages

Ianis Hagi: „Nu ne mai e frică de nimeni”

Ianis Hagi a declarat public că România nu se teme de niciun adversar pe care îl va înfrunta de acum încolo la EURO 2024. Ianis a contribuit la remiza cu Slovacia, a scos penalty-ul din care Răzvan Marin a marcat.

„Ne-am îndeplinit primul obiectiv, toată lumea aștepta să mergem mai departe. Voiam să scoatem lumea în stradă, să îi facem mândri de noi. Obiectivul e să terminăm acest turneu final cât mai târziu.

Nu avem frică de nimeni. Știm că suntem la primul nostru turneu final ca echipă. Avem o echipă formată din oameni cu experiență și oameni tineri care au entuziasm și calitate. Calitatea a făcut diferența.

Noi suntem învingători. Nu jucăm la egal, încercăm mereu să jucăm la victorie. Am ridicat ștafeta, o să fie mai greu să o menținem, dar vom da totul pentru națională și vom muri pentru acest tricou, asta pot să promit”, a declarat Ianis Hagi la Pro TV.

Suntem foarte fericiți. Am făcut egalul necesar să ne calificăm de pe primul loc. Dinaintea meciului știam că trebuie să luptăm cu orice și oricine, nu ne interesa că ploua, că adversarii erau buni

- Andrei Rațiu, fundaș dreapta România

VIDEO. România - Slovacia. Explozie de bucurie pe gazon la finalul meciului cu Slovacia

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.