Euro 2024

Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 26 iunie 2024

Finalul meciului dintre Ucraina și Belgia, 0-0, a oferit un moment tensionat # Fanii belgieni au huiduit echipa, iar Kevin De Bruyne a fost extrem de nervos.

Deși era cotată cu prima șansă la calificare și era văzută printre favoritele la câștigarea EURO, Belgia a suferit în grupă. A pierdut cu Slovacia și a terminat apărându-se în partida cu Ucraina. La final, deși naționala lui Tedesco s-a calificat în „optimi”, fanii au fost extrem de nervoși.

Scandal după Ucraina – Belgia

După fluierul de final, galeria Belgiei a început să huiduie copios, fiind nemulțumită de modul în care favoriții au jucat până acum. Corul de huiduieli a continuat clipe bune, iar căpitanul Kevin De Bruyne și-a pierdut cumpătul.

În timp ce se îndrepta să salute galeria, s-a oprit și nu a mai continuat drumul. Și le-a făcut semn și colegilor lui să se întoarcă, să nu mai salute galeria și să ia drumul vestiarelor, fiind extrem de deranjat de atitudinea fanilor.

Colegii lui De Bryune s-au oprit, au aplaudat timid fanii, de la 40 de metri distanță, și s-au întors spre vestiare. Asta în timp ce fanii au continuat să huiduie.

„Suntem puțin surprinși, pentru noi era foarte important să ne calificăm. Azi a fost un meci greu, știam că se va juca la egal în Slovacia – România. Noi am încercat să câștigăm, băieții au dat totul. Dacă fanii ne huiduie, trebuie să acceptăm. Dar cel mai important e că ne-am calificat. Mesajul pentru fani e că avem nevoie de ei. A fost o surpriză că ne-au huiduit, nu e ca și cum am făcut schimbări defensive”, a spus Domenico Tedesco la conferința de presă.

VIDEO. Imaginile sărbătorii de la Frankfurt » Hora bucuriei în piața Romerberg

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.