Nationala

Leo Grozavu, discurs înflăcărat după performanța naționalei: „Cei din politică să fie atenți”

+36 Foto
Ianis Hagi, sărbătorind calificarea României în optimile EURO 2024/ FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Alexandru Barbu, Adrian Duţă  —  miercuri, 26 iunie 2024

Leo Grozavu, expert GSP Live pe perioada EURO 2024, a transmis un mesaj ferm clasei politice, după calificarea echipei naționalei în optimile Campionatului European.

România a remizat cu Slovacia, scor 1-1, și s-a calificat în optimi de pe primul loc în grupa E. „Tricolorii” au terminat peste Belgia, Slovacia și Ucraina, deși plecau cu a patra șansă înainte de turneul final.

VIDEO. Leo Grozavu, mesaj pentru politicieni: „Cei care conduc trebuie să fie mai atenți la sport”

>

Leo Grozavu a aplaudat performanța fantastică a echipei naționale și le-a transmis politicienilor că trebuie să investească masiv în fotbal, un sport care strânge în medie 30.000 de români pe stadioanele din Germania, la partidele României de la EURO.

„Eu o să repet ce am zis înainte de meciul cu Ucraina. De ceva timp, nu mai însemnăm nimic pe harta fotbalului, avem nevoie de rezultate, de rezultate fantastice făcute de națională la acest turneu final. Asta s-a întâmplat deja.

Sper ca cei care conduc că schimbe ceva, în special politicul din România, care ar trebui să vadă câți oameni reușește să mobilizeze un asemenea fenomen. Ar trebui să fie foarte atenți la investițiile făcute în fotbal. E mai greu să mobilizăm partea privată, acolo trebuie să existe bunăvoință, pasiune.

Cei care conduc destinele acestei țări să fie mai atenți la sport, ați văzut, 40.000, 30.000 de oameni la meciuri în străinătate. Asta arată câtă forță și câți oameni adună fotbalul.

Mă bucur foarte mult pentru rezultatele echipei naționale, sper să fim mai respectați de lumea fotbalului, jucătorii să recapete faima celor din Generația de Aur, transferurile să nu se mai facă doar la echipe mici de afară. De ce nu, chiar antrenorii români să primească mai mult credit.

Chiar și în campionatul nostru sunt mulți antrenori străini... Eu cred că sunt mulți antrenori români care pot face față la cel mai înalt nivel”, a declarat Leo Grozavu, la GSP Live.

Imagini senzaționale surprinse de Cristi Preda, fotoreporterul GSP, la Slovacia - România 1-1

+63 Foto
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.