Nationala

Interviul lui Radu Drăgușin, întrerupt de manele » Mogoș a adus boxa și a dat drumul petrecerii

+63 Foto
Interviul lui Radu Drăgușin, întrerupt de bucuria „tricolorilor”

Articol de Andrei Crăiţoiu, Romeo Ene  —  miercuri, 26 iunie 2024

Radu Drăgușin (22 de ani) a oferit prima reacție după calificarea României în optimile Euro 2024. Interviul apărătorului de la Tottenham a fost întrerupt de colegii care au sărbătorit cu manele această performanță uluitoare.

Drăgușin s-a bucurat din plin de succesul naționalei. Fundașul a fost integralist în toate meciurile de la Campionatul European și a fost unul dintre cei mai buni „tricolori”.

La finalul meciului, Drăgușin a ținut să-i remarce pe suporterii naționalei, care au creat o atmosferă de vis la Frankfurt. Pe finalul interviului, Mogoș a venit cu boxa și a dat drumul la petrecere. România s-a calificat în optimi pentru prima dată după 24 de ani.

VIDEO. Radu Drăgușin, despre calificarea României în optimile Euro 2024: „Nu e o surpriză”

>

„Imagini incredibile (n.r - cu fanii români la Universitate). Cred că românii au așteptat foarte mult timp aceste momente și au tot dreptul să aibă aceste reacții. Sunt incredibili! Suportul pe care ni l-au arătat zilele astea atât în tribună cât și în țară....nu am cuvinte să descriu.

+23 Foto
Suporterii naționalei au sărbătorit la Universitate calificarea în optimile de la Euro 2024 / foto: Ionuț Iordache

Suntem pe primul loc, suntem în al nouălea cer, vrem doar să ne bucurăm să facem românii și mai fericiți în continuare. Avem potențial, calitate. Pentru noi nu este o surpriză (n.r. - moment în care se aud manele pe fundal). Nici pentru noi nu este o surpriză. Îmi doresc să plec cât mai târziu în Germania și să mă bucur alături de colegii mei în continuare”, a declarat Radu Drăgușin, după calificarea României.

Suntem extrem de datori să continuă să-i bucurăm, să-i răsplătim pentru ce au făcut pentru noi. Să fie aproape tot stadionul în galben, cu români atât de călduroși... au fost atât de aproape de noi, ne-au urmărit peste tot... e ceva fantastic ce am trăit. Îmi doresc din tot sufletul să se prelungească!

- Edi Iordănescu, selecționerul României

FOTO. Imagini senzaționale surprinse de Cristi Preda, fotoreporterul GSP, la România - Slovacia

+63 Foto
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.