Nationala

Dan Alexa, la GSP Live, după Slovacia - România: „Am câștigat ceva pierdut de mulți ani”

+63 Foto
foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Alexandru Barbu, Adrian Duţă  —  Wednesday, 26 June 2024

Dan Alexa, expert GSP Live la EURO 2024, a comentat în direct performanța României, care s-a calificat în optimile EURO 2024.

Echipa națională a câștigat grupa E la EURO, după 1-1 cu Slovacia, și va juca în optimi cu Olanda. Dan Alexa se bucură de această performanță a naționalei, pentru momentele fericite pe care le trăiesc suporterii români.

Cu Slovacia au fost 30.000 de români pe stadionul din Frankfurt, aceștia au sărbătorit apoi în piața centrală din oraș. În același timp, la București au fost 10.000 de oameni la Universitate.

VIDEO. Dan Alexa, după calificarea României în optimi: „Am redescoperit ceva ce s-a pierdut de ani de zile”

>

Am redescoperit ceea ce s-a pierdut de atâția ani, bucuria echipei naționale. Românii aveau nevoie de o asemenea bucurie. În primul rând, s-a câștigat această vibrație pozitivă, care a creat o emulație incredibilă în țara noastră.

Din punct de vedere fotbalistic, pe lângă cotele ridicate ale fotbaliștilor, m-aș bucura să se găsească mai ușor finanțare pentru fotbalul românesc. Eram pe un trend descendent, nu mai existau valori, investiții din ce în ce mai mici la nivel de club.

Un rezultat de asemenea anvergură ar pute motiva patronii, să se găsească noi investitori care să vină în fotbal. Numai bine se poate întâmpla după asemenea performanțe”, a declarat Dan Alexa, la GSP Live.

Un egal IMENS cu Slovacia, meritat. A fost un meci echilibrat, este o performanță incredibilă. Am terminat grupa pe primul loc, nu pot decât să felicit pe toată lumea!

- Dan Alexa, la GSP Live

GALERIE FOTO. Imagini senzaționale surprinse de Cristi Preda, fotoreporterul GSP, la România - Slovacia

+63 Foto
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.