Liga 1

Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Gigi Becali, patronul de la FCSB

Articol de Adrian Duţă, Andrei Furnigă (video), Carmen Dumitru  —  Thursday, 27 June 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a oferit ultimele noutăți din cantonamentul roș-albaștrilor. Staff-ul campioanei României e impresionat de Ștefănescu și Kiki, dar i-a transmis lui Becali că Daniel Popa are probleme fizice.

Atacantul transferat de la U Cluj pentru 300.000 de euro a fost singurul nou-venit care nu a jucat în amicalul cu Apeldoorn, câștigat cu 8-0 de FCSB în cantonamentul din Olanda. Kiki și Ștefănescu au intrat la pauză, iar extrema dreapta a reușit o „dublă”.

VIDEO. Gigi Becali: „Daniel Popa are probleme fizice”

>

„Pentru Popa e greu, nu a făcut niciodată antrenamente așa. Are probleme musculare, febră”, a declarat Gigi Becali la palat, într-o discuție cu jurnaliștii. Indirect, el a lansat un atac la adresa celor de la U Cluj, care nu ar face antrenamente la fel de intense precum cei de la FCSB.

Patronul roș-albaștrilor a oferit detalii și despre Marius Ștefănescu și Kiki. „Am făcut super-echipă, așa zice MM. Dacă laudă el echipa... Ștefănescu e ceva ieșit din comun. Fotbalul nu are secrete pentru el, joacă fotbal cum mănâncă.

S-a convins MM și de Kiki, că e superfotbalist. Trebuie să îi găsesc loc lui Băluță, că pe Ștefănescu nu îl scoate nimeni din echipă. Nici Mbappe sau Maradona!

Mai e și Tavi Popescu, Coman încă nu a plecat, e Edjouma. Mai e și David Miculescu. Avem prea mulți jucători, n-am unde să îi bag. Nu am ce să mai iau”, a declarat Gigi Becali.

FCSB, doar 3 transferuri în această vară

Până acum, FCSB a adus 3 jucători pe 3 posturi diferite. Primul transferat a fost David Kiki, venit gratis după ce s-a despărțit de Farul. Fundașul stânga îi va face concurență lui Radunovic, care nu avea concurent pe post.

Al doilea transfer a fost Daniel Popa, adus de la U Cluj la dorința exclusivă a lui Gigi Becali. El e singurul „vârf” clasic din lotul celor de la FCSB.

Marius Ștefănescu e cel mai important transfer făcut de campioana Românie, a fost cumpărat cu 1,3 milioane de euro de la Sepsi și va fi titular în flancul drept al atacului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.