Nationala

Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri

+63 Foto
România primește un număr infim de bilete pentru meciul cu Olanda, foto: Cristi Preda

Articol de Romeo Ene  —  Thursday, 27 June 2024

România a obținut o calificare istorică în optimile Euro 2024. A remizat cu Slovacia și a câștigat grupa E la turneul final din Germania. Acum, toate gândurile se îndreaptă către meciul cu Olanda, care va avea loc marți, 2 iulie, la Munchen, de la 19:00.

Update 15:30: UEFA a pus la vânzare pe site-ul oficial biletele pentru meciul naționalei cu Olanda.

Prețuri:

  • fanii care au prioritate: 50€
  • categoria 3: 85€
  • categoria 2: 175€
  • categoria 1: 250€
  • Prime Seats: 500€

Suporterii români au făcut spectacol la Campionatul European din Germania. Au umplut arenele din Munchen, Koln și Frankfurt, și se pregătesc să facă același lucru și la meciul cu Olanda. „Tricolorii” au primit, însă, o veste proastă din partea UEFA. Naționala României va primi un număr mic de bilete. FRF a anunțat procedura prin care suporterii își pot achiziționa tichete la duelul cu selecționata lui Ronald Koeman.

FRF, anunț despre biletele la România - Olanda: „Am demarat un dialog cu UEFA”

România a fost susținută în medie de 30.000 de suporteri la meciurile din grupe cu Ucraina, Belgia și Slovacia.

Contra Olandei, nu a primit oficial decât 7000 de bilete, așa cum a anunțat Federația. Totuși, forul a luat deja legătura cu UEFA și încearcă să obțină măcar 14.000 de bilete pentru suporterii echipei naționale.

„Federația Română de Fotbal anunță procedura de achiziție a biletelor pentru meciul din optimile de finală de la EURO 2024, România – Țările de Jos. Partida e programată marți, 2 iulie, de la ora locală 18:00, la Munchen.

+63 Foto
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP

Astfel, urmează ca în perioada imediat următoare, cei care au cumpărat bilete la cel puțin un meci din cadrul grupelor să primească un email de inștiințare de la UEFA cu posibilitatea de a cumpăra până la 4 bilete, orice categorie. Ulterior, aceștia vor avea la dispoziție până la 24 de ore să achiziționeze biletele.

Tichetele ce vor rămâne disponibile, dacă va mai fi cazul, vor putea fi achiziționate apoi direct de pe site-ul de ticketing UEFA. Conform regulamentului, fanii români au rezervate pentru acest meci 7.000 de bilete. Totuși, Federația Română de Fotbal a demarat un dialog cu UEFA și încearcă să obțină dublarea acestui număr”, notează FRF.

România revine pe Allianz Arena, stadionul lui Bayern Munchen, pentru meciul cu Olanda. „Tricolorii” au amintiri plăcute. Pe 17 iunie, în primul meci din grupe, selecționata lui Edi Iordănescu a învins-o fără drept de apel pe Ucraina, scor 3-0, în fața a 30.000 de suporteri români.

VIDEO. Momente colosale la sosirea echipei naționale la hotelul din Wurzburg, după calificarea în optimile Euro 2024

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.