Nationala

Basarab Panduru îi face reclamă unui „tricolor”: „Trebuie să meargă la o echipă de Serie A”

+63 Foto
Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a evaluat prestațiile pe care fundașul dreapta Andrei Rațiu (26) le-a avut la Campionatul European din Germania.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 27 iunie 2024

Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a analizat prestațiile pe care fundașul dreapta Andrei Rațiu (26) le-a avut la Campionatul European din Germania și s-a declarat impresionat de acesta.

România a terminat Grupa E pe primul loc. Este prima dată în istorie când „tricolorii” câștigă o grupă la Euro.

Basarab Panduru, fost internațional cu 23 de meciuri și un gol pentru România, a analizat prestațiile pe care le-a avut Andrei Rațiu în primele 3 meciuri. Nu își explică de ce apărătorul nu evoluează constant pentru echipa de club. În sezonul trecut, Rațiu a jucat doar 16 meciuri pentru Rayo Vallecano, club din prima ligă spaniolă.

Basarab Panduru crede că Andrei Rațiu se va transfera în această vară: „Trebuie să prindă o echipă de Serie A”

Panduru se așteapta ca Rațiu să prindă un transfer în această vară și spune că l-ar vedea jucând în Serie A, unde a văzut mai mulți apărători care nu se ridică la nivelul lui.

„Rațiu mi s-a părut că e un jucător care trebuie să joace! Nu știu la ce echipă, dar trebuie să prindă o echipă de Serie A, vorbim de Genoa, de nu știu cine. Am văzut o grămadă de fundași laterali care sunt sub Rațiu.

Nu înțeleg de ce el nu joacă. El e fotbalist care nu joacă în prima ligă. Ok, am înțeles. Nu-i nicio problemă. Concurentul e mai bun decât mine? Plec în altă parte. Nu am cum să nu joc într-o echipă de cinci fundași. Mi se pare că e un om care are o tehnică peste cea de fundaș”, a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

Andrei Rațiu, jucând pentru România la Euro 2024

De foarte multă vreme românii n-au mai fost uniți într-o asemenea măsură de o stare de bucurie ca acum. Iar faptul că echipa națională a reușit acest lucru înseamnă cea mai prețioasă răsplată pentru noi și obligația de a continua cel puțin la fel pe drumul nostru, împreună!
- Edward Iordănescu, selecționerul României

GSP a discutat cu fanii naționalei după ce „tricolorii” s-au calificat în „optimile” EURO 2024: „Nu ne așteptam la așa ceva! E o performanță că am ajuns aici”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.