Euro 2024

Viorel Moldovan dezminte schisma de la Rapid: „Avem nevoie unii de alții!” + Ce șanse oferă României cu Olanda

+20 Foto
Viorel Moldovan

Articol de Cezar Titor, Andrei Furnigă (video), Carmen Dumitru  —  Thursday, 27 June 2024

Viorel Moldovan, numit recent în funcția de președinte la Rapid, a discutat despre parcursul României la Campionatul European, dar și despre o posibilă schismă între suporteri și conducerea giuleșteană. Galeria nu a fost prezentă pe stadion la aniversarea de 101 ani a clubului, organizând în schimb o petrecere privată, unde au participat mai multe legende ale trupei alb-vișinii.

Această ruptură ar fi avut loc din cauza refuzului lui Dan Șucu de a mai finanța activitățile suporterilor. În acest context, fanii au ales să nu fie prezenți pe stadionul Giulești la sărbătoarea de 101 ani.

VIDEO. Viorel Moldovan este încrezător înaintea duelui „de foc” cu Olanda: „Sunt mai buni din punct de vedere tehnic, dar am arătat o forță de grup extraordinară”

>

„A fost frumos, exact ce trebuia să se întâmple s-a întâmplat. Acest rezultat de egalitate ne-a oferit oportunitatea de a termina pe primul loc. Din păcate, prietenii noștri portughezi au fost cumsecade cu Georgia și vom întâlni Olanda în locul Sloveniei.

Cu toate acestea, avem șansele noastre, chiar dacă, pe hârtie, sunt favoriți. Sunt superiori în ceea ce privește calitatea individuală, însă echipa națională a arătat, de-a lungul acestui turneu final, o unitate și o forță de grup fantastică”, a declarat președintele Rapidului.

Sunt impresionat de echipă, fără acest spirit de sacrificiu al jucătorilor nu puteam obține această calificare. Grupa a fost complicată, însă am reușit. I-am remarcat pe Florin Niță, Drăgușin, Drăguș, Stanciu, dar și pe cei doi Marin: Răzvan și Marius. Fiecare jucător și-a făcut treaba, au fost senzaționali!
- Viorel Moldovan, președinte Rapid

„Nu va fi nicio dezbinare între suporteri și conducere, vreau să mediez această relație Mă interesează ca lucrurile să aibă un numitor comun în familia Rapid și să tragem în aceeași direcție. Avem nevoie unii de alții, trebuie să punem clubul mai presus de orice!

A fost o lipsă de comunicare, dar vom regla acest lucru. Am mare încredere în toată lumea, îi aștept pe băieții din galerie alături de echipă”, a spus Moldovan referitor la conflictul izbucnit în rândurile suflării giuleștene.

GALERIE FOTO. România inventivă » Cele mai extravagante apariții din tribune: tricouri cu Petre Țuțea, pene în cap și exces de vopsea. 20 de fotografii pe care nu le-ai văzut

+20 Foto
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Facebook

VIDEO. Viorel Moldovan: „Avem nevoie unii de alții!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.