Nationala

„Are coafură de femeie! Nu a realizat nimic” » Derapaj la adresa lui Radu Drăgușin

Articol de Cezar Titor  —  joi, 27 iunie 2024

Un jurnalist din presa batavă a oferit declarații deplasate înaintea optimii de finală dintre România și Olanda. „Ținta” lui a fost Radu Drăgușin, apărătorul naționalei tricolore.

România a obținut o calificare istorică în optimile de finală ale Campionatului European. Trupa lui Edi Iordănescu a fost fruntașă în Grupa E, devansând Belgia, Slovacia și Ucraina, datorită golaverajului superior. După eșecul surprinzător al Portugaliei cu Georgia, adversara României din „optimi” va fi Olanda.

Reacție incredibilă în presa din Olanda: „Drăgușin nu a realizat nimic notabil în sezonul trecut!”

„Are o coafură extrem de interesantă, destul de feminină, două codițe. Este sub contract cu Tottenham, însă nu a realizat nimic notabil de-a lungul stagiunii precedente. Impresarul lui crede că este foarte bun, îl înnebunește pe Daniel Levy, președintele celor de la Spurs.

Îi transmite că jucătorul pe care îl reprezintă merită să joace mai mult, un salariu mai mare și așa mai departe. A evoluat de doar nouă ori în sezonul precedent. Motivul? Micky van de Ven joacă acolo, iar el este mult prea bun! Poate ar trebui să fie introdus titular în locul lui Virgil van Dijk, sunt sigur că l-ar scoate pe Drăgușin din meci”, a spus jurnalistul olandez Valentijn Driessen pentru „De Telegraaf”.

+20 Foto
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Facebook

Radu Drăgușin a fost una dintre piesele de bază ale trupei lui Edi Iordănescu în campania de calificări pentru Campionatul European, fiind și titular integralist în partidele cu Ucraina, Belgia și Slovacia.

În mercato-ul invernal, după prestații extrem de apreciate în Serie A, la Genoa, stoperul în vârstă de 22 ani a făcut pasul la o echipă de top, Tottenham, unde, deși nu a fost titular în majoritatea partidelor, a primit reacții pozitive în sporadicele prezențe pentru formația lui Ange Postecoglou.

Imagini incredibile (n.r - cu fanii români la Universitate). Cred că românii au așteptat foarte mult timp aceste momente și au tot dreptul să aibă aceste reacții. Sunt incredibili! Suportul pe care ni l-au arătat zilele astea atât în tribună, cât și în țară... nu am cuvinte să descriu. Suntem pe primul loc, suntem în al nouălea cer, vrem doar să ne bucurăm, să facem românii și mai fericiți în continuare.
- Radu Drăgușin, fundaș România

VIDEO. Interviul lui Radu Drăgușin, întrerupt de manele

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.