Liga 1

Gigi Becali i-a găsit porecla » Cine e „mitraliera atomică” de la FCSB

+20 Foto
Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB, a vorbit despre echipa pe care o finanțează, cu o săptămână înainte ca roș-albaștrii să debuteze în noul sezon.

Articol de Andrei Furnigă (video), Alexandru Tomuțiu, Carmen Dumitru  —  joi, 27 iunie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB, a vorbit despre echipa pe care o finanțează, cu o săptămână înainte ca roș-albaștrii să debuteze în noul sezon. I-a găsit o nouă poreclă lui Alexandru Băluță (30 de ani).

FCSB debutează în noul sezon joi, 4 iulie, în Supercupa României. Campioana o va întâlni pe Corvinul Hunedoara pe stadionul Steaua.

Finanțatorul de la FCSB consideră că echipa lui este foarte puternică în acest moment și nu mai are nevoie de alte achiziții, cu excepția lui Florin Tănase, pe care încă îl așteaptă.

Becali i-a găsit porecla lui Alexandru Băluță. A spus că el va fi „mitraliera atomică” de la FCSB în sezonul următor, chiar dacă postul lui în banda dreaptă va fi luat de Marius Ștefănescu. În trecut, exasperat de ratările lui Băluță, Becali a spus despre acesta că este „anti-gol”.

Gigi Becali l-a poreclit „mitraliera atomică” pe Alexandru Băluță

>

„Nu cred că mai facem transferuri, avem prea mulți jucători valoroși. De exemplu, Băluță cu Ștefănescu. Trebuie să îi găsesc post lui Băluță, că pe Ștefănescu ăla nu îl scoate nici Mbappe sau Maradona. E prea bun. Băluță anul ăsta e «mitraliera atomică».

O să joace în centru, probabil. După aia, e și Coman care încă nu a plecat, e și Tavi Popescu. Mai e și ăsta, Malcom. E și David Miculescu care și ăsta a crescut. E Olaru, nici nu știi cu cine să joci. Pentru ce să mai iau jucători? Ce să fac cu ei?”, a spus Gigi Becali.

Alexandru Băluță, jucând pentru FCSB

FCSB, doar 3 transferuri în această vară

Până acum, FCSB a adus 3 jucători pe 3 posturi diferite. Primul transferat a fost David Kiki, venit gratis după ce s-a despărțit de Farul. Fundașul stânga îi va face concurență lui Radunovic, care nu avea concurent pe post.

Al doilea transfer a fost Daniel Popa, adus de la U Cluj la dorința exclusivă a lui Gigi Becali. El e singurul „vârf” clasic din lotul celor de la FCSB.

Marius Ștefănescu e cel mai important transfer făcut de campioana României, a fost cumpărat cu 1,3 milioane de euro de la Sepsi și va fi titular în flancul drept al atacului.

România inventivă » Cele mai extravagante apariții din tribune: tricouri cu Petre Țuțea, pene în cap și exces de vopsea. 20 de fotografii pe care nu le-ai văzut

+20 Foto
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Facebook
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.