Nationala

Ce făcea Virgil Van Dijk când s-a aflat că Olanda va întâlni România: „Era foarte importantă”

Virgil van Dijk prefațează România – Olanda // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 28 iunie 2024

Virgil Van Dijk, liderul Olandei, a prefațat azi duel din optimi, contra României. Fundașul care pe 8 iulie va face 33 de ani a povestit cum a aflat că-i va înfrunta pe „tricolori” și spune că echipa lui va fi concentrată la maximum.

  • România – Olanda se joacă pe 2 iulie, ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro, iar reporterii Gazetei Sporturilor vor fi pe stadionul din Munchen, de unde vor transmite cele mai importante informații
  • România – Olanda va fi în direct pe ProTV

Olanda a terminat grupa pe locul 3, după Austria și Franța, pierzând ultimul meci, 2-3, contra austriecilor. Acum, Van Dijk, criticat extrem de dur în Olanda, spune că echipa lui e gata să facă un meci bun și să nu mai repete prestația din ultimul meci din grupe.

Virgil van Dijk prefațează România – Olanda

„Eram într-o ședință foarte importantă, care a durat ceva timp. Apoi a urmat alte și în final am aflat că adversara noastră va fi România. A durat ceva până a fost clar. Acum trebuie să fim foarte concentrați pe România. Nu ne gândim decât la acest meci, nu la ce ar putea urma după.

Nu pot spune foarte multe despre România pentru că noi, jucătorii, încă nu am analizat-o. Dar o von face în zilele viitoare.

Dar având în vedere poziția în care suntem, mai ales după cum am jucat în ultimul meci, nu trebuie în niciun caz să subestimăm pe cineva. Trebuie să rămânem umili, să muncim mult și să ne punem toată energia în meciul de marți”, a spus Van Dijk, citat de Sportnieuws.nl.

Suntem sub presiune în fiecare zi, nu e nimic ciudat. Eu nu pot decât să mă bucur de asta. Avem nevoie de sprijinul fanilor, iar eu sunt de părere că putem realiza ceva frumos în acest turneu. 

– Virgil van Dijk

Este pur și simplu o rușine. Să intri atât de prost în meci și apoi să crezi că ești deja acolo. Asta e aroganța Olandei. Întotdeauna face asta și ați văzut-o din nou acum.

- Andy van der Meijde, fost internațional batav

VIDEO. Jucătorii României trag tare la antrenament pentru partida cu Olanda

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.