Nationala

Parma a spus cât vrea în schimbul lui Man și Mihăilă: „Adu atât și du-te cu ei unde vrei!”

+20 Foto
Giovanni Becali (72 de ani) a spus care este situația lui Dennis Man (25) și Valentin Mihăilă (24), fotbaliștii ofensivi de la Parma pe care îi impresariază.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Friday, 28 June 2024

Giovanni Becali (72 de ani) a spus care este situația lui Dennis Man (25) și Valentin Mihăilă (24), fotbaliștii ofensivi de la Parma pe care îi impresariază.

Becali a spus că nu va fi în tribune la meciul România - Olanda, de pe 2 iulie, din cauza faptului că se va afla la Parma pentru a încheia socotelile cu privire la noile înțelegeri ale celor doi.

Giovanni a anunțat că, în linii mari, Man și Mihăilă s-au înțeles cu Parma și în următoarele zile vor semna noile înțelegeri.

Parma era dispusă să îi cedeze pe Dennis Man și Valentin Mihăilă

Giovanni Becali a spus că italienii ar fi foști dispuși să îi vândă pe cei doi români. Au cerut 15 sau 16 milioane pentru Man și 10 în schimbul lui Mihăilă. Impresarul a mărturisit că la un moment dat Borussia Dortmund se interesase de Man, dar nu a existat o ofertă oficială.

„La meciul ăsta nu merg, am treabă. Probabil o să fiu la Parma, băieții sunt aproape să semneze noi contracte. Jucătorii au cerut niște sume. Sper ca mâine sau poimâine să se termine totul.

M-am întâlnit cu directorul general de la Dortmund la meciul cu Atletico. Mi-a zi că e interes, nu au mai sunat, dar a fost pe lista lor. Pentru Dortmund nu era o problemă 15 sau 16 milioane.

Asta a fost suma cerută de Parma. Au zis: «Adu 15-16 milioane și du-te unde vrei cu el!». Pentru Mihăilă mi-au zis să aduc 10 milioane și să mă duc unde vreau cu el.

Nervii sunt nervi, discuțiile sunt discuții. După care, o iei de la capăt. La turneele astea importante trebuie să dai goluri. Noi avem o echipă, nu avem noi jucători de 30 de milioane. Asta cu Drăgușin puteți să o uitați, a fost o excepție”, a spus Giovanni Becali, conform digisport.ro.

GALERIE FOTO. România inventivă » Cele mai extravagante apariții din tribune: tricouri cu Petre Țuțea, pene în cap și exces de vopsea. 20 de fotografii pe care nu le-ai văzut

+20 Foto
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Facebook

VIDEO. GSP a discutat cu fanii naționalei după ce „tricolorii” s-au calificat în „optimile” EURO 2024: „Nu ne așteptam la așa ceva! E o performanță că am ajuns aici”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.