Liga 1

Rapidul lui Neil Lennon a început să piardă viteză: eșec cu campioana Sloveniei » Ce echipă de start au folosit giuleștenii

NK Celje - Rapid 1-0 / Foto: NK Celje (Rapid)

Articol de Emanoil Ursache  —  Friday, 28 June 2024

Rapid București a pierdut, scor 0-1, al 4-lea amical al verii împotriva campioanei Sloveniei, NK Celje. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 65 de stoperul sloven Damjan Vuklisevic. A fost primul eșec pentru Neil Lennon, din patru amicale conduse ca tehnician al giuleștenilor

Fundașul central ce măsoară 1,93 metri a reluat cu capul nestingherit de nimeni, de la aproximativ 7-8 metri de poarta giuleștenilor, imparabil pentru Marian Aioani. Defensiva lui Lennon a fost surprinsă în urma unei lovituri de la colțul terenului.

Două victorii, un egal și o înfrângere pentru Rapid în amicale

Antrenorul Neil Lennon a trimis pe teren, la începutul amicalului, următorii 11 jucători: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza - Kait, Oaidă, Gojkovic - Emmers, Rrahmani, Burmaz.

Pentru Rapid a fost al 4-lea amical de când s-a încheiat sezonul din Superliga României. Alb-vișiniii au învins-o, scor 4-1, pe nou-promovata Gloria Buzău și au trecut, 2-1, de Radomlje, grupare tot din Slovenia la fel ca și NK Celje.

Ulterior, giuleștenii au terminat la egalitate, scor 1-1, cu Ruzomberok din Slovacia și au pierdut, vineri, cu NK Celje.

Rapid a oficializat vineri două transferuri

Tot vineri, Rapid a anunțat două transferuri: aducerea în schimbul sumei de 250.000 de euro a fundașului central Filip Blazek (26 de ani) de la Banik (locul 4 din Cehia) și a atacantului, Timotej Jambor (21 de ani), pentru care a plătit un milion de euro către MSK Zilina, formație tot din prima ligă cehă. Ambii jucători sunt de naționalitate slovacă.

Următoarele două amicale pe care le are programate Rapid sunt împotriva formațiilor Zaglebie (echipă din Polonia, 1 iulie) și Maribor (Slovenia, iulie).

VIDEO Viorel Moldovan, declarații la revenirea în țară despre șansele „tricolorilor” de a trece de Olanda: „Echipa naționala a arătat la acest turneu final un spirit de luptă extraordinar”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.