Liga 1

Dinamo, amical cu 7 goluri în Slovenia » Hat-trick pentru Abdallah, Cîrjan a marcat și el

Dinamo s-a impus cu scorul de 4-3 în fața slovenilor de la Domzale, în al 3-lea amical al verii pentru echipa antrenată de Zeljko Kopic. Meciul a avut loc în complexul Rogaska Slatina, iar fiecare repriză a durat 60 de minute.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 29 iunie 2024

Dinamo s-a impus cu scorul de 4-3 în fața slovenilor de la Domzale, în al 3-lea amical al verii pentru echipa antrenată de Zeljko Kopic. Meciul a avut loc în complexul Rogaska Slatina, iar fiecare repriză a durat 60 de minute.

A fost primul amical al „câinilor” din stagiul de pregătire din Slovenia, unde vor sta până pe 7 iulie. În primul cantonament, Dinamo a remizat cu nou-promovata Unirea Slobozia, scor 1-1, și a făcut instrucție cu Olimpic Zărnești, din Liga a 3-a, scor 8-0.

Imediat după ce Dinamo a primit gol în startul meciului, Cătălin Cîrjan, fotbalist proaspăt venit de la rivala Rapid, a restabilit egalitatea cu un șut superb.

În repriză secundă, Zeljko Kopic l-a introdus pe Hakim Abdallah, care a decis meciul de unul singur, în ciuda celor două goluri primite de „câini” după pauză. Malgașul a înscris de 3 ori, aducând a două victorie a dinamoviștilor în cele 3 amicale jucate în această vară.

FINAL. Dinamo - Domzale 4-3

Au marcat: Cîrjan '21, Abdallah '53, '85, '109 / Tolic '3, Stefanec '80

  • Min. 109: Același Abdallah pătrunde în careu și înscrie pentru 4-3.
  • Min. 85: Abdallah este lansat perfect de Bordușanu, iar malgașul driblează portarul advers și înscrie în poarta goală.
  • Min. 80: Dinamo primește gol, după o neînțelegere în propriul careu. Mingea a ajuns la Stefanec, care a șutat direct în vinclu.
  • Min. 53: Dinamo trece în avantaj. Tânărul Licsandru trimite o pasă frumoasă peste apărarea adversă, mingea ajunge la Abdallah, care înscrie cu un șut puternic.
  • A început repriza secundă
  • Final de primă repriză
  • Min. 23: Dinamo egalează! Cătălin Cîrjan restabilește egalitatea cu un șut superb trimis de la 18 metri. Mingea s-a dus sub bară!
  • Min 3: Gol Domzale! În ciuda faptului că Golubovic a apărat penalty-ul, mingea a ajuns la Tolic, care a înscris cu sânge rece.
  • A început meciul

Dinamo: Golubovic - P. Neagu, Homawoo, Boateng, Opruț - Costin, Gnahore, Cîrjan - Milanov, Selmani, Politic
Rezerve: Abdallah, Amzăr, Bani, Bordușanu, Caragea, Florescu, Irimia, Licsandru, Roșca, Rotund
Antrenor: Zeljko Kopic

Domzale: Mulalic - Baruca, Dapo, Gobec, Kolobaric - Lampreht, Nwankwo, Offenbacher - Prodanovic, Sturm, Tolic
Rezerve: Bobaric, Cerne, Dovzan, Erjavsek, Hodzic, Juncaj, Kambic, Krstovski, Krupic, Makadji,Malov, Nikic, Perc, Stefanec, Vodisek, Zabukovnik
Antrenor; Dusan Kosic

VIDEO. Zeljko Kopic, declarații la plecarea lui Dinamo în cantonament: „Mai aștept câțiva jucători” + A glumit cu Caparco, antrenorul cu portarii al „câinilor”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.