Nationala

A cucerit internetul! Cel mai mic suporter român de la Euro 2024 e nepotul lui George Pușcaș

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 29 iunie 2024

Kian este nepoțelul de doar 11 luni al lui George Pușcaș și este fără îndoială cel mai mic suporter al echipei naționale care a fost prezent la meciurile de la Euro 2024. Sora lui George împreună cu soțul ei au fost în tribune în Germania

România a cucerit Germania și-a pus stăpânire peste München, Köln și Frankfurt. Mii de suporteri veniți din țară, dar și din diaspora au creat o atmosferă fabuloasă la cele trei meciuri pe care echipa națională le-a jucat în grupa de Euro.

La confruntările cu Ucraina, Belgia și Slovacia în tribunele arenelor s-a aflat și cel mai mic susținător al echipei naționale! Kian, nimeni altul decât nepotul de 11 luni al lui George Pușcaș. Băiețelul surorii fotbalistului.

„Mulțumim, unchiule George, pentru tot ceea ce trăim frumos alături de tine! Hai, România” a fost mesajul pe care Deea Pușcaș l-a postat pe rețelele de socializare după meciul istoric de la München, 3-0 cu Ucraina.

„Vă iubesc!”, a reacționat atacantul de 28 de ani. Acesta a fost prezent când Kian a făcut câțiva pași pe gazonul de pe Allianz Arena.

Apoi micuțul a mers la Köln. Îmbrăcat ca de fiecare dată în tricoul galben al echipei naționale, cu numărul 9 pe spate, Kian a fost din nou în centrul atenției. „Dragoste necondiționată pentru România”, a scris Deea. Apoi, familia lui George s-a bucurat de câteva ore de relaxare pe terasa hotelului unde jucătorii sunt cazați.

+20 Foto
FOTO: instagram.com/deeapuscas

Deea Pușcaș s-a căsătorit în iulie 2019.

VIDEO. Florin Niță prefațează meciul din optimile Euro 2024 cu Olanda: „Vreau să câștigăm în 90 de minute, am încredere în echipă”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.