Liga 1

Universitatea Craiova, înfrângere drastică în fața campioanei Bulgariei. Alexandru Mitriță a revenit după accidentare

Universitatea Craiova - Ludogorets, 1-4 / Foto: Facebook

Articol de Tudor Belivacă  —  duminică, 30 iunie 2024

Universitatea Craiova a pierdut a treia partidă de pregătire din Austria în fața campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad, scor 4-1.

Universitatea Craiova a înregistrat în cantonamentul din Austria 2 înfrângeri și o victorie, cu Legia Varșovia. Craiova mai are o singură partidă de disputat în stagiul de pregătire din Austria împotriva elvețienilor de la St. Gallen.

Universitatea Craiova - Ludogorets, 1-4 / Foto: Facebook

Alexandru Mitriță a intrat de pe bancă

Campioana Bulgariei a deschis scorul în minutul 30 al partidei și și-a dublat avantajul 7 minute mai târziu. La pauză scorul a fost de 2-0 pentru Ludogorets. În a doua repriză, fosta echipă a lui Cosmin Moți a marcat de două ori, în minutul 53 și în minutul 62. Craiovenii au înscris golul de 4-1 în minutul 67 al partidei prin Carlos Mora.

Echipa de start aliniată de Constantin Gâlcă: Lung - Căpățână, Maldonado, Zajkov, Ndong - Crețu, Danciu - Mora, Houri, Barbu - Ivan.

Rezerve: Lazar, Goga, Bușe, Gașpăr, Badelj, Benga, Bană, Oshima, Mitriță, Pardela, Koljic, Ninaci, Lăpădătescu, Petculsecu

La pauză, Constantin Gâlcă a efectuat trei schimbări. Oshima l-a înlocuit pe Danciu, Paradela pe Barbu și Mitriță pe Houri.

Mitriță a ieșit accidentat în primul amical din stagiunea de pregătire din Austria. Fotbalistul nu a evoluat împotriva Legiei, dar a revenit pe teren din postura de rezervă în înfrângerea cu Ludogorets.

Universitatea Craiova a învins Legia Varșovia

Formația lui Constantin Gâlcă a învins locul 3 din Polonia, Legia Varșovia, cu 1-0. Mihai Căpățână a marcat golul victoriei pentru craioveni.

Universitatea Craiova a debutat cu stângul în stagiul de pregătire din Austria. Gruparea condusă de Constantin Gâlcă a pierdut cu Pafos, scor 2-1.

Pentru Craiova a înscris Elvir Koljic în minutul 6, dar au fost egalați repede de ciprioți, iar Pafos a marcat golul victoriei în minutul 81 al meciului. Alexandru Crețu a oferit assist-ul.

VIDEO. Constantin Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, declarații la plecarea oltenilor în cantonamentul din Austria: „Vor mai veni zilele astea 2-3 jucători, vor mai și pleca” + Ce spune de meciul cu Ucraina

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.