Euro 2024

Jude Bellingham a salvat Anglia și s-a descătușat » Ce a strigat starul lui Real Madrid, imediat după „foarfeca” de aur din prelungiri

+47 Foto
Jude Bellingham a marcat în minutul 95 cu Slovacia. Sursă foto: Imago

Articol de Cezar Titor  —  duminică, 30 iunie 2024

Jude Bellingham a reușit un gol superb, din foarfecă, în partida de la Gelsenkirchen dintre Anglia și Slovacia, fosta adversară a României din Grupa E.

Reușita superstarului celor de la Real Madrid a salvat selecționata „The Three Lions” de la o umilință greu de suportat: o eliminare în optimile de finală administrată de Slovacia.

După ce fostul jucător al lui Dortmund a trimis partida în prelungiri, Harry Kane, golgheterul all-time al Angliei, a marcat rapid pentru a trimite naționala lui Southgate în „sferturi”.

Jude Bellingham, loc în istorie la doar 21 ani

La o zi distanță după ce și-a aniversat împlinirea a 21 ani, Bellingham a reușit o execuție superbă în ultimele minute ale partidei cu Slovacia. A fost a treia sa reușită la un turneu final, fiind pe aceeași treaptă cu nume de legendă ale fotbalului din Albion: Paul Scholes, Frank Lampard și David Beckham.

+47 Foto
Harry Kane a ieșit să vadă cum se prezintă terenul înainte de Anglia - Slovacia / Foto: Imago Images

Jude a punctat și în prima partidă de la acest turneu final, 1-0 cu Serbia, dar și în fața Iranului la Campionatul Mondial din 2022.

Bellingham a strigat: „Who else?!”

Imediat după reușită, Bellingham a transmis un mesaj către coechipieri și camerele de filmat, dar mai ales către selecționerul Gareth Southgate, al cărui contract este încă în vigoare și datorită lui. O eliminare cu Slovacia ar fi fost sinonimă, cel mai probabil, cu demiterea lui Gareth Southgate.

„Who else?!” (n.r. - „Cine altcineva?!”) a exclamat mijlocașul britanic. Harry Kane, cel ce avea să marcheze golul decisiv, i s-a alăturat în sărbătoarea reușitei, oferind o imagine memorabilă.

Jude Bellingham, bucurându-se după ce a egalat în minutul 90 + 5 / Foto: Getty Images

Pentru Anglia, urmează sfertul de finală cu Elveția, formație ce a eliminat Italia, campioana en titre. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, la Dusseldorf, fiind transmisă în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV. Anglia este pe aceeași parte a tabloului cu România.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.