Media

GSP Live, cu Alexandru Barbu și Raul Rusescu » Anglia și Spania merg în „sferturi” + Ultimele detalii din tabăra „tricolorilor”

Raul Rusescu, expertul GSP Live

Articol de David Marinescu  —  luni, 01 iulie 2024

Alexandru Barbu a revenit cu o nouă ediție GSP Live, astăzi, de la 11:00, alături de expertul emisiunii, Raul Rusescu.

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Iată câteva dintre subiectele pe care le-am abordat astăzi:

  • Anglia s-a calificat cu mari emoții în „sferturile” Euro 2024, după ce a fost condusă până în minutul 90+5. Bellingham a restabilit egalitatea, Kane a adus victoria „leilor”, care vor juca în următoarea fază a competiției cu Elveția, sâmbătă, la Dusseldorf.
  • Spania n-a avut emoții în fața revelației Georgia. Ibericii s-au impus cu un categoric 4-1, deși gruzinii au fost cei care au deschis scorul. În „sferturi”, Spania întâlnește Germania!
  • A mai rămas o zi până la România - Olanda. Daniel Grigore, corespondentul GSP în Germania, ne-a oferit ultimele informații din tabăra „tricolorilor”.
  • Chiar dacă Europeanul nu s-a terminat încă nici măcar pentru România, FCSB și Corvinul se pregătesc pentru Supercupa României. Joi se deschide noul sezon, cu FCSB mare favorită la trofeu.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.