Nationala

Batavii au făcut ultimele retușuri înaintea meciului cu România » 3 detalii de la antrenamentul oficial al Olandei

+21 Foto
Antrenamentul oficial al Olandei înaintea meciului cu România // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Cristi Preda (foto), Sergiu Alexandru, Daniel Grigore  —  luni, 01 iulie 2024

Marți, ora 19:00, România și Olanda se vor înfrunta pentru un loc în sferturile de finală ale Euro 2024. Antrenamentul oficial al batavilor a avut loc luni după-amiaza, la stadionul din Munchen.

Pentru olandezi, duelul cu România va fi primul în capitala Bavariei la acest turneu final. Tocmai din acest motiv, ei au avut permisiunea de a efectua ședința oficială de antrenament pe Allianz Arena, pentru a se acomoda cu gazonul și particularitățile arenei lui Bayern Munchen.

Antrenamentul olandezilor a avut loc cu două ore înainte ca „tricolorii” să iasă pe teren, adică la ora locală 16:30, și a fost deschis 15 minute pentru reprezentanții mass-media.

Prima veste: toți cei 26 de jucători din lot s-au antrenat normal, Ronald Koeman nu are probleme de efectiv în perspectiva meciului de marți.

+21 Foto
Olanda, antrenament înainte de optimea cu România de la Euro 2024 / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

3 detalii de la antrenamentul oficial al Olandei înaintea meciului cu România, în optimile Euro 2024

Pregătirea batavilor a început cu câteva minute de încălzire, exerciții efectuate în perechi, cu căpitanul Van Dijk și vicecăpitanul Nathan Ake conducând plutonul.

Câteva detalii de culoare:

1. Memphis Depay a revenit la bentița albă și codițe, după ce la antrenamentul de sâmbătă apăruse cu un accesoriu negru și tunsoare afro. Georginio Wijnaldum a păstrat stilul afro.

+21 Foto
Olanda, antrenament înainte de optimea cu România de la Euro 2024 / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

2. Atmosfera printre batavi a părut destinsă, jucătorii n-au lăsat impresia că ar fi apăsați de cel mai recent rezultat. Ei și-au etalat abilitățile tehnice cu câteva atingeri și pase pretențioase, inclusiv din partea fundașilor.

>

3. Nathan Ake (29 de ani) s-a pregătit cot la cot cu colegii, după ce în ultimele zile s-a zvonit că ar avea probleme de ordin medical. Mișcările lui au părut firești, nestingherite, fie că vorbim despre exercițiile fizice sau despre lucrul cu mingea.

+21 Foto
Olanda, antrenament înainte de optimea cu România de la Euro 2024 / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Ake a fost titular în toate cele 3 partide din grupă, dar integralist doar la 0-0 cu Franța.

Este de așteptat ca el să apară din primul minut contra României marți, pe poziția de fundaș stânga.

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.