Euro 2024

Primele vorbe rostite de Cristiano Ronaldo, după lacrimi: „Momente inexplicabile” + Mesajul de șase cuvinte care a strâns 40 milioane de vizualizări!

+16 Foto
Cristiano Ronaldo, în lacrimi după penalty-ul ratat în Portugalia - Slovenia

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 02 iulie 2024

Cristiano Ronaldo (39 de ani), căpitanul Portugaliei, și-a prezentat scuzele prin declarațiile sincere făcute după ce echipa sa a ajuns dramatic în „sfertul” cu Franța. „Am avut ocazia să decid meciul din penalty, dar nu am reușit. Trebuie să revăd execuția, nu știu dacă am tras bine sau prost”.

Cristiano Ronaldo a plâns după ce Jan Oblak i-a refuzat șansa de a intra în istorie cu încă un record, acela de a deveni primul jucător cu șase turnee finale de Euro cu gol înscris.

+16 Foto
Cristiano Ronaldo, în lacrimi după penalty-ul ratat în Portugalia - Slovenia

Și cel mai bătrân fotbalist care modifică tabela (în timpul regulamentar) la Campionatul European. Soarta a făcut ca Slovenia să nu fie în stare să răzbune această uriașă ratare și să permită un „sfert" Portugalia - Franța.

Cristiano s-a revanșat la loviturile de departajare

Căpitanul lusitanilor și-a șters lacrimile și, îmbărbătat de colegi, a depășit momentele critice. S-a revanșat de la punctul cu var. A schimbat colțul porții la loviturile de departajare și l-a învins, în sfârșit, pe fostul rival madrilen, Jan Oblak.

30este numărul de penaltyuri ratate la care a ajuns aseară Cristiano Ronaldo în carieră, având însă alte 163 transformate cu succes. La prima reprezentativă a irosit 8 (trei la turneele finale, 2018 cu Iran, 2016 cu Austria și 2024 cu Slovenia)

A fost golul de 1-0 de la loteria penaltyurilor, unde slovenii, cei cu care ar fi trebuit să joace „tricolorii" dacă trupa lui Roberto Martinez nu se „preda" contra Georgiei (0-2), au irosit toate execuțiile, Diogo Costa devenind primul portar din istoria Euro care apără trei penaltyuri.

Cristiano Ronaldo n-a mai greșit de la punctul cu var și la loviturile de departajare / Foto: Imago

„Ăsta este fotbalul, sunt momente inexplicabile!

Ronaldo și-a împărtășit puternicele emoții care l-au încercat pe parcursul celor două ceasuri petrecute pe gazonul de la Frankfurt.

„Tristețea inițială și apoi bucuria finală. Asta aduce fotbalul. Momente inexplicabile, acestea s-au întâmplat astăzi. Am avut ocazia să confer un avantaj echipei naționale, dar nu am reușit.

Trebuie să revăd execuția de la punctul cu var, nu știu dacă am tras bine sau prost. Nu am ratat o singură dată în timpul anului și când colegii au avut cea mai mare nevoie, acum la Euro, Oblak a salvat.

Am traversat sentimente de bucurie și de tristețe, cel mai important lucru este, totuși, să te bucuri de calificare. Portugalia a meritat să învingă, chiar în 90 de minute, pentru că am avut mai multe ocazii, iar Slovenia a petrecut tot meciul apărându-se".

24era seria de lovituri de la 11 metri (nu la departajare) transformate (la cluburi și națională) pe care Cristiano Ronaldo și-a rupt-o contra Sloveniei

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.