Euro 2024

„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”

+16 Foto
Cristiano Ronaldo, în Portugalia - Slovenia, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  Tuesday, 02 July 2024

Florin Răducioiu (54 de ani), fostul mare internațional, nu a avut milă de Cristiano Ronaldo (39 de ani), cel care a ratat o lovitură de la 11 metri în meciul Portugaliei cu Slovenia, din optimile Campionatului European. Starul lusitanilor a plâns în hohote după acest eveniment, însă Răducioiu nu a fost impresionat și a dat de pământ cu el.

Portugalia & Ronaldo s-au calificat cu mari emoții în sferturile Campionatului European, acolo unde o vor întâlni pe Franța, în reeditarea finalei din 2016. Au trecut la loviturile de departajare de Slovenia. Deși a ratat în timpul regulamentar, Ronaldo s-a revanșat atunci când conta cel mai mult și l-a învins pe Oblak.

Imediat după terminarea partidei, Florin Răducioiu a avut un discurs dur la adresa portughezului și a explicat faptul că a venit momentul să se retragă din fotbal.

Florin Răducioiu, după ce a văzut imaginile cu Cristiano Ronaldo: „Am văzut un jucător obsedat să înscrie”

„Ronaldo trebuie să facă un pas în spate. Am văzut un jucător obsedat să dea gol, îmi era milă de el. Mi-a dat impresia de neputință. Totul se putea termina cu o tragedie. Și mama lui a plâns. Dacă Portugalia ar fi pierdut, el ar fi fost vinovat. Totuși, calificarea a fost meritată.

+16 Foto
Cristiano Ronaldo, în lacrimi după penalty-ul ratat în Portugalia - Slovenia

Da, cred că e momentul (n.r. - să se retragă de la națională). N-a reușit să marcheze nici din penalty.”, a declarat Florin Răducioiu, la PRO TV.

Prezent în studio, Ciprian Marica, fostul atacant, a fost în asentimentul lui Răducioiu. Acesta a explicat faptul că și-a dorit ca Portugalia să fie eliminată pentru că și-a dorit atât de mult să joace cu Slovenia, după partida cu Georgia din grupe.

„Au vrut să joace cu slovenii și au fost aproape să piardă. Atât de mult și-au dorit acest adversar și atât de controversată a fost partida cu Georgia încât mi-aș fi dorit să fie eliminați, chiar dacă sunt fanul lui Cristiano Ronaldo. A ratat un penalty important.”, a explicat și Marica.

Portugalia se află acum în fața celui mai important test de la Campionatul European din Germania. „Șocul” cu Franța are loc vineri, 5 iulie, de la 22:00, și se anunță un meci extrem de echilibrat.

VIDEO. Imagini de la antrenamentul României, cu o zi înaintea duelului cu Olanda din optimile EURO 2024

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.