Euro 2024

Jurnalistul jignit de Kevin de Bruyne i-a dat replica acidă superstarului Belgiei: „M-a făcut prost, e un copil răsfățat!

+40 Foto
Kevin De Bruyne / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  marţi, 02 iulie 2024

Kevin De Bruyne (33 de ani), căpitanul Belgiei, a fost implicat într-un incident controversat la conferința de presă de după eliminarea „dracilor roșii” din optimile EURO 2024 administrată de Franța, care s-a impus cu 1-0.

Un jurnalist l-a întrebat pe mijlocașul ofensiv al celor de la Manchester City dacă se simte frustrat că Belgia, cu cea mai bună generație a sa, nu a reușit să joace o finală de Campionat European sau Cupa Mondială.

De Bruyne a oferit pe moment o replică ce stârnește confuzie: „Deci vă imaginaţi că Franţa, Anglia, Spania şi Germania nu au avut o generaţie de aur?”. Ulterior, mijlocașul a părăsit conferința de presă și a fost surprins spunând cuvântul „stupid”. Nu este clar dacă s-a referit la jurnalist sau la întrebarea adresată de acesta.

Răspunsul acid primit de Kevin De Bruyne

Tancredi Palmeri, reporterul cu care a avut schimbul de replici care l-a făcut să plece de la conferința de presă, i-a oferit lui Kevin De Bruyne o replică acidă.

+40 Foto
Kylian Mbappe și momentul în care se fotografiază alături de micuțul său fan / Sursă foto: Imago Images

A interpretat că De Bruyne l-a făcut prost și i-a atras atenția că reprezentativele din Franța, Anglia, Germania și Spania au ajuns în ultimul act la campionatele europene și mondiale.

Palmeri a spus despre De Bruyne că este genul de fotbalist căruia îi place să fie doar lăudat și l-a numit „copil răsfățat”.

„Ha ha, De Bruyne tocmai m-a făcut prost. Hei, Kevin, o mică observație pentru tine:

Generațiile de Aur pe care le-ai menționat din Franța, Anglia, Germania și Spania, AU AJUNS TOATE ÎNTR-O FINALĂ!

De obicei fotbaliștii vor numai întrebări în care să li se spună doar cât de buni sunt. Copil răsfățat”, a scris, pe contul său de X (fostul Twitter), jurnalistul Tancredi Palmeri.

28de goluri în 125 de selecții a reușit Kevin de Bruyne pentru Belgia

VIDEO » Kevin De Bruyne a părăsit iritat conferința de presă după ce a primit o întrebare incomodă

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.