Publicitate

Simbolul Suporterilor Români, din nou in Germania

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 iulie 2024

Simbolul suporterilor români,  Cezar Micheten, a trăit din nou entuziasmul unui meci live al Naționalei României în Germania.

Prezent la ultimul meci al României din grupe, alături de Casa Pariurilor.

Constănțeanul a devenit popular, după ce a fost surprins în lacrimi la victoria României în primul meci al grupei cu Ucraina. Emoțiile trăite de el au impresionat presa europeană și povestea sa a apărut la BBC, The Sun, Daily Mail și Bild.

Al 12-lea Jucator” sau “Simbolul Suporterilor”, cum a fost numit, a devenit imaginea fanilor români care au facut spectacol în Germania. Visul lui? Să ajungă din nou la un meci al României.

Casa Pariurilor l-a invitat pe Cezar la meciul decisiv din grupă, împotriva Slovaciei. 

Ce a urmat? O experiență de neuitat: distracție în FanZone, dezbateri cu suporterii slovaci, poze cu celebritățile prezente la meci în ritm de ROMÂNIA ALE.

După câteva ore petrecute în FanZone, Cezar a urcat în autocarul echipei Naționale de Fotbal a României, destinația: stadionul Deutsche Bank Park. A fost o seară memorabilă, cu emoție la cote maxime, cu sufletul la gura până în ultimul minut și cu o descătușare a bucuriei celor 35.000  de români la fluierul de final. NE-AM CALIFICAT!

Seara suporterului s-a încheiat în centrul orașului, alături de mii de suporteri români, sărbătorind cea mai mare realizare de până acum a Generației de Suflet.

CASA PARIURILOR ESTE PENTRU ROMÂNIA, PENTRU SUPORTERI

Ne bucurăm că putem ajuta suporterii români să își trăiască visul de a merge la EURO și suntem mândrii să fim partenerii oficiali ai Generației de Suflet, din primul moment!

ROMÂNIA, ALE!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.