Nationala

Leo Grozavu, prima reacție după ce România a fost eliminată în „optimi”: „Ne-am depășit cu mult condiția”

Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași

Articol de Tudor Belivacă  —  Wednesday, 03 July 2024

Leo Grozavu (56 de ani), fostul antrenor de la Poli Iași, a analizat înfrângerea din „optimi” a României împotriva Olandei, scor 0-3.

Fostul antrenor al celor de la Poli Iași a salutat performanța „tricolorilor” de ajunge în „optimi”, dar a criticat jocul României din meciul cu Olanda.

„Ne-am depășit cu mult condiția. Nu ar trebui să existe nicio dezamăgire, deși în seara asta au fost mulți băieți care nu s-au ridicat la nivelul de optimi.

Felicitări pentru ce am obținut, probabil și lipsa experienței a contat. Micile detalii au făcut diferența. Flancul stâng a fost o improvizație. Rămâne o calificare la un Campionat European și una dintr-o grupă facilă”, a declarat Leo Grozavu la GSP Live.

România a fost învinsă de Olanda în „optimile de finală ale Euro 2024, scor 0-3. Cody Gakpo și Donyell Malen cu o dublă au trimis Olanda în sferturile de finală ale Campionatului European.

Alexa, Rusescu și Grozav despre paradoxul din jocul României:

La pauza meciului cei trei experți GSP au remarcat un paradox în jocul României.

Leo Grozavu, Dan Alexa și Raul Rusescu consideră că România a practicat un fotbal superior Olandei în minutele de deschidere ale partidei. Aceștia au căzut de comun acord.

„Am început foarte bine. Cred că e cel mai bun început de meci de la acest turneu. Am luat un gol cu neșansă. L-a surprins pe Niță. E greșeală de portar! Dacă iei gol la colțul scurt și la nivelul mâinii e gol de portar. Nu vreau să îl acuz pe Niță de ceva, doar că e de portar”, a declarat Dan Alexa la GSP Live.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.