Nationala

„M-am transferat la o echipă imensă!” » „Tricolorul”, în premieră după mutare: „Voi juca în cupele europene”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Wednesday, 03 July 2024

Denis Drăguș (24 de ani) a vorbit la finalul partidei pierdute fără drept de apel de România, 0-3, cu Olanda. Atacantul speră să mai retrăiască astfel de momente și pe viitor, iar acum se pregătește de o nouă experiență în Turcia, la Trabzonspor.

România a fost spulberată de Olanda în optimile de finală ale Campionatului European. Gakpo (20) și Malen (83, 90+3) au marcat golurile batavilor care se califică în sferturi, unde vor da peste Turcia.

La aproape o oră de la finalul meciului de pe Allianz Arena, Denis Drăguș a vorbit despre deznodământul partidei care i-a trimis acasă pe „tricolori”.

„Am întâlnit o echipă puternică, am început bine meciul și am avut ocazii. Ne-am simțit bine la început, dar a venit acel gol și au prins încredere. Știu să gestioneze astfel de meciuri, sunt jucători care joacă tot timpul astfel de meciuri. În repriza a doua am avut momente bune, dar nu le-am fructificat și asta a fost”, a spus Drăguș.

>

Denis Drăguș: „Am dat un exemplu tuturor românilor de unitate, de spirit”

Despre cum a fost prestația României la Euro 2024 și despre părerea pe care românii și-au creat-o despre „Generația de suflet” așa cum a fost ea numită de Edward Iordănescu, Drăguș a punctat:

Cred că s-a creat un grup extraordinar, am dat un exemplu tuturor românilor de unitate, de spirit. Am dat totul la acest European! Se simțim incredibil împreună și ne doream să continuăm acest drum, dar mergem încrezători mai departe. Am dat tot ce-am putut! Sunt și urme de regret, dar nu uităm ce-am făcut până acum. Suntem singuri că vom reveni”.

„M-am transferat la o echipă imensă din Turcia”

Pentru jucătorul de 24 de ani urmează o scurtă vacanță, apoi acesta se va prezenta la o noua lui echipă din Turcia, Trabzonspor. Acesta a fost transferat de la Standard Liege contra sumei de 1,7 milioane de euro.

„Mă bucur că am făcut pași înainte, că am fost la acest turneu final și-a fost extraordinar ce-am simțit aici. Avem nevoie de provocări mereu. M-am și transferat la o echipă imensă din Turcia, care joacă în cupele europene! Îmi doresc noi provocări și să mai retrăiesc clipe de acest gen și la echipa națională”, a punctat atacantul.

4 milioane de euroeste cota de piață a lui Denis Drăguș, conform site-ului de specialitate transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.