Nationala

Jucătorul României criticat de Panduru după eliminarea de la EURO 2024: „Ba e bun, ba nu există”

Basarab Panduru, foto: captură de ecran YouTube Orange Sport

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 03 iulie 2024

Basarab Panduru, fostul internațional, l-a criticat pe Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei României, după înfrângerea „tricolorilor” cu Olanda, scor 0-3, la EURO 2024.

România a fost eliminată din optimile EURO 2024 de Olanda, iar prestația ștearsă a lui Stanciu a fost remarcată de Panduru. Fostul mijlocaș al naționalei și al Stelei nu înțelege fluctuația de formă a lui Nicolae, care a marcat primul gol al naționalei la Europeanul din Germania, la 3-0 cu Ucraina.

Basarab Panduru, critici la adresa lui Stanciu după România - Olanda

„Şi eu îl iubesc pe Stanciu, dar una e să îl iubeşti pe Stanciu şi alta e să văd că ba e bun, ba nu există. Mi se par diferenţe din cale afară de mari”, a declarat Basarab Panduru la Prima Sport 1, după România - Olanda

Prezent în studio, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, a fost și el critic, însă l-a lăudat pe Stanciu pentru golul cu Ucraina, șut în vinclu din afara careului.

„Stanciu a deschis balul, execuţia lui concurează cu şanse reale pentru titlul de cel mai frumos gol al acestui turneu. Nu ştiu unde eram dacă nu marca acel gol fenomenal.

Golul acela ridică mult media, dar în rest..nu a avut evoluţii la nivelul la care ne-a arătat că poate să joace”, a declarat Mihai Stoica, care a lucrat cu Nicolae Stanciu la FCSB.

Nicolae Stanciu, după golul fenomenal marcat cu Ucraina la EURO 2024/ foto: Imago Images

VIDEO. Nicolae Stanciu, dezamăgit după eliminarea României de la EURO 2024: „Când pierdem, să strângem mâna adversarului, pentru că a meritat”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.