Nationala

Edi Iordănescu, reverență pentru tatăl său, după eliminarea României de la Euro 2024: „A fost, este și va fi!”

+21 Foto
Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului României

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 03 iulie 2024

Edi Iordănescu (46 de ani), selecționerul României, a transmis un mesaj public pentru tatăl său, Anghel Iordănescu (74 de ani), după eliminarea României de la Euro 2024. „Tricolorii” au cedat în „optimi” în fața Olandei, scor 0-3.

Selecționerul a postat un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare în care a făcut o reverență pentru tatăl său, fost selecționer al naționalei României. Cu Edi Iordănescu selecționer, naționala României a ajuns după 24 de ani în „optimile” unui Campionat European.

Mesajul selecționerului pentru Anghel Iordănescu: „A fost, este și va fi întotdeauna cel mai bun!”

„El a fost, este și va fi întotdeauna cel mai bun!! Mă bucur că am experimentat o mică parte din ceea ce a realizat el! #România pentru totdeauna în inimile noastre” a fost mesajul selecționerului României, postat în limba engleză.

Mesajul selecționerului pentru Anghel Iordănescu, foto: Instagram

Acesta a atașat mesajului o fotografie emoționantă cu cei doi, iar pe fundal suporterii echipei naționale.

+21 Foto
Imagini de la finalul meciului România - Olanda / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Ultimele două calificări ale României la un turneu final sunt legate de numele Iordănescu. Anghel i-a dus pe „tricolori” la Euro 2016, iar fiul cel mare, Edward, la Europeanul din 2024. Imediat după eșecul cu Olanda, actualul selecționer a lăsat de înțeles că va pleca de la cârma naționalei, chiar dacă a fost extrem de apreciat pentru parcursul pe banca României.

Azi am închis o poveste frumoasă, o poveste începută acum doi ani. Ne-am calificat de pe primul loc din grupa în care am întâlnit echipe solide, și vedem parcursul Elveției. Cu toate astea, am terminat grupa neînvinși. Povestea a continuat aici, alături de suporterii naționalei, veniți în număr mai mare ca oricând. Din nou, echipa a făcut eforturi fantastice și am câștigat grupa. Dar azi se închide drumul nostru. Rămânem cu foarte multe lucruri bune, dar și cu o tristețe. Ne doream mai mult și pentru asta am dat tot ce am avut

- Edi Iordănescu, selecționerul României

VIDEO. Dan Alexa: „Suntem obligați să-l ținem pe Edi Iordănescu”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.