Liga 1

Gigi Becali a anunțat că l-a vândut pe Florinel Coman: „Am semnat, am negociat și am primit mai mult! Asta e suma finală”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 03 iulie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat suma pe care campioana României o primește pentru Florinel Coman (26 de ani). Șeptarul bucureștenilor pleacă în Qatar, la Al-Gharafa. Deși jucătorul avea o clauză de 5 milioane de euro, Gigi Becali a anunțat faptul că a negociat și a obținut o sumă mai mare.

Coman nu mai este jucătorul FCSB-ului. Gigi Becali a anunțat faptul că marți a semnat contractul de transfer și va primi 5.250.000 de euro. Jucătorul va face vizita medicală între 15 și 20 iulie și nu va rămâne la campioana României pentru cupele europene.

Gigi Becali, despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB: „Trebuie doar să facă vizita medicală”

„E un lucru simplu, ieri, ca dovadă că îl vor pe Coman, au zis că nu vor să plătească clauza, ci să facă un contract de transfer. Am mai negociat și am mai luat 250.000 de euro. 5.250.000 de euro e suma finală, act semnat de transfer între noi și ei. Ieri am semnat contractul de transfer.

După am vorbit cu Florinel. Edi Iordănescu le-a cerut să se concentreze pe echipa națională, să fie corecți. Astăzi au luat legătura (n.r. - cei din Qatar) cu Florinel. Între 15 și 20 (n.r. - iulie) se duce să facă vizita medicală și să semneze contractul. Totul e înțeles, au negociat deja. Îi convine și trebuie să facă doar vizita medicală”, a declarat Gigi Becali, la „Liga DigiSport”.

Pe 16 iulie, noua echipă a lui Coman, Al-Gharafa, va face primul stagiu de pregătire sub comanda antrenorului Pedro Martins, iar acesta va dura până pe 1 august, cu opt zile înaintea startului în noua ediție de campionat și a debutului în preliminariile AFC Champions League Elite.

Un alt detaliu semnificativ este că, odată cu transferul de la FCSB, Coman va ateriza direct pe locul întâi în ierarhia celor mai valoroși fotbaliști ai lui Al-Gharafa!

7milioane de euro e cota lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt

Match Preview » Spania - Germania, Euro 2024

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.